Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NFS Underground 2 Editia Romaneasca (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/176453-nfs-underground-2-editia-romaneasca.html)

kennyagainst 05-05-10 12:26

Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3333870)
man am cateva idei pentru voi 2 sau voi toti cei ce lucrat la acest project !!! Lasati-o dracu de treaba cu lambo-uri , pagani si porsche. As fi curios sa vad un lambo cu hidraulice hai ma ce dracu.

Daca NFS-ul se cheama Underground 2 Romanian Edition ce cauta muscle car-uri in el ? De cand au facut romanii lambo sau porsche ? Bagati dacia de la 1300 pana la duster bagati daewoo in loc de suv-uri precum hummer bagati aro etc..Mai intai bagati masinile romanesti toate trabanturi dacii si alte astea cea ce vezi prin romania si E30-uri si apoi bagati ce vrea muschii vostrii !

SUNT ALATURI DE VOI DAR INCERCATI SA IMI URMATI SFATURILE VA ROG FRUMOS ! CA SA POT SA JOC CU PLACERE ACEASTA EDITIE ROMANEASCA !

DACA AVETI NEVOIE DE UN WEB-siter va stau la dispozitie cu tot ce am creez forumuri si site-uri de la 0 !! astept sa ma integrez si eu si vreau sa va ajut cu tot ce pot !

Pai pe acel trailer scrie frumos "supercars" nu romania. E un alt proiect de care ne ocupam.
Masini vor fi doar genul ce vezi prin romania adica: dacii, WV, audi, BMW, etc.

Chiar ne gandeam sa deschidem un site dedicat jocului insa mai asteptam putin pana cand vom scoate varianta beta a jocului. Vom lua legatura cu tine pe cand incepem daca esti dispus sa ne ajuti cu asta. :D

SST 06 05-05-10 18:50

Normal ! va ajut cu mare drag si imi cer scuze pentru neatentia mea ! Cand aveti nevoie imi dati un PM si il v-om crea imediat ;)

U2 Romania 07-05-10 22:31

Poate si alte curse...daca se poate:):lol::lol:niste strazi cu gropi sa se strice masina:)):)):))8)8)

kitz` 07-05-10 22:34

Quote:

Originally Posted by U2 Romania (Post 3342590)
Poate si alte curse...daca se poate:):lol::lol:niste strazi cu gropi sa se strice masina:)):)):))8)8)

sau lasa nu :???::???::???: vrem sa ne desprindem de realitate ;););)alte strazi da :o gropi nu

marian92 07-05-10 22:40

Quote:

Originally Posted by U2 Romania (Post 3342590)

Pai o sa stai cu masina numai prin garaj sa schimbi suspensiile:))=))
Poate niste blocaje sa stam bara la bara nu?=))=)) glumeam:D
Ar fi bine daca ar schimba si kiturile alea ca sunt prea exagerate sa puna ceva mai real:D

kennyagainst 08-05-10 01:07

Quote:

Poate si alte curse...daca se poateniste strazi cu gropi sa se strice masina)))
Alte curse nu vor fi. Cel putin nu am planuit inca asa ceva. Iar gropile ar fi prea mult XD. Alte texturi la strazi vor fi, unele mai realistice. :)

Niste screen shoturi. In sfarsit m-am apucat de harta. Am modificat 0.000001% XD

Screen 1
Screen 2
Screen 3
Screen 4

Cand mai facem ceva mai semnificant vom mai posta screen shoturi. :)

marian92 08-05-10 02:03

Misto imi place kitul ca alea de la jocul original sunt prea exagerate8)8)8)8)

kitz` 08-05-10 09:47

:D:D frumos loganul ... asteptam kitul pentru 1310 si solenza sa le vedem ... daca se poate si un mic video

TFK 08-05-10 11:57

Sper ca puneti numele autorilor masinilor ? (copyright :???:)

golby4u2008 08-05-10 13:48

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3343396)
Sper ca puneti numele autorilor masinilor ? (copyright :???:)

pai normal...tu cum ai crezut?:lol:

krysty_kry 09-05-10 14:19

Quote:

Originally Posted by kennyagainst (Post 3342842)
Alte curse nu vor fi. Cel putin nu am planuit inca asa ceva. Iar gropile ar fi prea mult XD. Alte texturi la strazi vor fi, unele mai realistice. :)

Niste screen shoturi. In sfarsit m-am apucat de harta. Am modificat 0.000001% XD

Screen 1
Screen 2
Screen 3
Screen 4

Cand mai facem ceva mai semnificant vom mai posta screen shoturi. :)

super pare......................fratilor modificati si ceasurile alea de bord(o parere)......a , si inca ceva -puteti sa umblati si la sectiunea camere____sa se vada si bordul(volanul etc)

Racer21 09-05-10 20:45

Super tari screen`urile astea, poate in viitor o sa faceti si un preview trailer. Imi place mult de tot ce vad pana acum.

kennyagainst 09-05-10 21:00

Quote:

Originally Posted by krysty_kry (Post 3345809)
super pare......................fratilor modificati si ceasurile alea de bord(o parere)......a , si inca ceva -puteti sa umblati si la sectiunea camere____sa se vada si bordul(volanul etc)

ceasurie vor fi schimbate. Nu am facut asta pana acum ca face figuri photoshopul si nu vrea sa salveze nimic. dupa ce rezolv problema le-am si schimbat :)

cat despre vederea interioara vom incerca dar nu promit nimic.

Racer21@: Vom posta si un trailer dupa ce terminam traducerea, masinile si 50% din harta.

SST 06 09-05-10 22:00

am impresia ca o sa ajunga la cerintele de system egal cu shift sau prostreet :)) ca sa nu il compar cu TDU

XyronX 11-05-10 19:21

Tot voi faceti si masinile ?daca le faceti puteti sa faceti si un bmw e30 ?pare o ideie foarte interesanta...bft cu proiectu

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning