![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
Quote:
Masini vor fi doar genul ce vezi prin romania adica: dacii, WV, audi, BMW, etc. Chiar ne gandeam sa deschidem un site dedicat jocului insa mai asteptam putin pana cand vom scoate varianta beta a jocului. Vom lua legatura cu tine pe cand incepem daca esti dispus sa ne ajuti cu asta. :D |
Normal ! va ajut cu mare drag si imi cer scuze pentru neatentia mea ! Cand aveti nevoie imi dati un PM si il v-om crea imediat ;)
|
Poate si alte curse...daca se poate:):lol::lol:niste strazi cu gropi sa se strice masina:)):)):))8)8)
|
Quote:
|
Quote:
Poate niste blocaje sa stam bara la bara nu?=))=)) glumeam:D Ar fi bine daca ar schimba si kiturile alea ca sunt prea exagerate sa puna ceva mai real:D |
Quote:
Niste screen shoturi. In sfarsit m-am apucat de harta. Am modificat 0.000001% XD Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Cand mai facem ceva mai semnificant vom mai posta screen shoturi. :) |
Misto imi place kitul ca alea de la jocul original sunt prea exagerate8)8)8)8)
|
:D:D frumos loganul ... asteptam kitul pentru 1310 si solenza sa le vedem ... daca se poate si un mic video
|
Sper ca puneti numele autorilor masinilor ? (copyright :???:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Super tari screen`urile astea, poate in viitor o sa faceti si un preview trailer. Imi place mult de tot ce vad pana acum.
|
Quote:
cat despre vederea interioara vom incerca dar nu promit nimic. Racer21@: Vom posta si un trailer dupa ce terminam traducerea, masinile si 50% din harta. |
am impresia ca o sa ajunga la cerintele de system egal cu shift sau prostreet :)) ca sa nu il compar cu TDU
|
Tot voi faceti si masinile ?daca le faceti puteti sa faceti si un bmw e30 ?pare o ideie foarte interesanta...bft cu proiectu
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning