![]() |
Re: E39 - 525d
1 Attachment(s)
nu stiti daca e bine sau nu sa stea turatia unde e in poza ? ca uneori trepideaza urat masina la relanti...
|
trebuie sa stea undeva pe la 850 900.. cred ca a ta e prea jos ...
|
asa ma gandeam si eu, s-ar putea sa fie din cauza pompei de injectie ?
|
verifica sistemul de alimentare tot ! vibratiile pot fi de la un injector infundat !
Pompa electrica , de sub scaun si din rezervor + injectoarele ! |
si motorul meu nu merge rotund, ca si cum ar avea unele goluri de aer, cineva mi-a zis ca ar fii pompa de injectie...
|
Pai , pompa ar fi ultima de verificat ! la mine aceleasi simptome le a avut , cand am avut probleme cu pompa de motorina , cea electrica sau acel regulator , dar nu stiu exact locatia lui !
|
Vezi ca ai o pompa in rezervor , se scoate usor si se verifica daca baga . Eu am patit la Omega 2.5tds sa se strice si mergea inecat , daca acceleram brusc "dadea in nas".Sub 2500 ture mergea foarte prost si enervant. Nu baga motorina constant si ramanea blocata pana nu a mai mers deloc. In caz de e stricata la tine si trebuie sa cumperi e scumpa originala. Eu am pus una de Logan , a intrat destul de usor (putin subtiata la strung). Siu a costat 150 lei:shock:.
|
ma sincer asa face si al meu, pana in 2500 merge ca **** dupa isi mai da drumu, dar eu cred ca mi-au schimbat pompa din rezervor...
|
Nu te baza pe ce zic ei ! la e39 e o hiba in general sistemul de alimentare ! sa cureti rezervorul la fel , e imperativ ! aveam masina si resoftata si eu ma rugam de ea sa traga ! dupa ce am inlocuit tot sistemul de alimentare [ pompele sunt de la pierburg [ licenta bosch ] + curatat rezervor ! Manca jar dupa aia cand intra turbo - ul la 1800 de ture ! faza cu tremuratul motorului , poate fi un injectoor sau acel regulator de presiune !
La fel o alta chestie : degeaba e schimbata pompa din rezervor daca cea de sub scaun a ramas aceeasi si viceversa ! masina va crea probleme in continuare ! |
Quote:
Tu ce E39 ai? Daca ai facelift atunci nu mai ai TDS , ai common rail care e diferit . |
a lui devil e common rail ... :) deci sunt total diferite... trebuie sa trag o fuga cat de curand pana la un pompagiu ... ca deja ma cam enerveaza...
|
masina se vinde sau se schimba cu ceva mai ieftin: E36, golf3 etc.
|
=))=))
a intrat unu pe mine azi sa vb de masina :) ... si tipu/copilu ca asa mi sa parut a zis ca se pricepe la masini, si cea mai tare care a zis-o: "am deja o pisicutza din 2006" :)) am ras foarte bine la treaba asta :)), si asta ca sa vezi ca se cam plictisesc romanii :) |
Quote:
Care-i pretul la variante? P.S. : vrei la schimb un URS din 2005 motor 1.9TDI preparat de drift?:shock::D |
pretul la variante difera ... de pinde de masina care imi este oferita ... ma axez pe E36 ...
si da... vreau schimbul cu ursul :X mai ales ca e din 2005 :)) si TDI ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning