![]() |
Re: Cursa Acceleratie 28.05.2006
:flower: Draga ADR, vreau sa-ti multumesc pentru ajutor (si lui Vladutzz)... ca noi am facut munca cea mai ingrata.
:D :D :D Vreau sa le multumesc tuturor baietilor, ati fost extraordinari si ati facut o treaba excelenta:D :D :D . Treaba cu vremea trebuie privita ca "a dracului fatalitate", chiar pe asta n-am putut-o plati /cumpara. :sad:. Poate facem un "turneu pe la manastiri data aviatoare, sa punem niste lumanari, ceva, sa ne ajute Doamne-Doamne... Mobilizarea a fost SUPER, din partea tuturor (and I mean EVERYBODY), si s-a dovedit ca putem lucra ca o echipa ! GO CRAZY!:D |
Quote:
|
Quote:
|
intradevar organizarea de nota 10 jandarmi shi`au facut destul de bina treaba.. si specatotori am impresia ca au fost mai ascultatori oricum a fost super.. pacat de ploaie.. ma gandeam ca dupa cursa poate se merge la un gratar sau un suc macar
|
Quote:
2. Ar fi fost bine dar multi au plecat inainte de a termina toata treaba pe aeroport + ca marea majoritate eram cam rupti. :( Apropo te asteptam sambata la Suceava.....again :) |
" unii erau cam rupti..." de ce oare? Nu de treaba/ stress etc., nu?
Dezertorule, ai sters-o la sfarsit, si ai pierdut "the fun part"~aia cu stransul gunoaielor de pe pista.... |
lol aia cu stransu mizeriei de pe aeroport o fost tare, eu am lipsit :D
|
daca stiam stateam, am plecat ca m-a sunat cineva sa ma duc cu el cu masina... imi pare rau.. nu stiam
|
Ei nu-i nimic, data viitoare facem cu schimbu'...
O alta chestie: Vrem sa facem o baza de date dupa formularele de inscriere completate de participantii la cursa. E foarte bine sa avem asa ceva pentru viitoare evenimente; in mod normal as fi putut sa ma ocup ori eu ori Stefan de ea, dar suntem cam ocupati in perioada asta (eu trebuie sa-mi fac lucrarea de dizertatie pentru masterat, Stefan e destul de prins). Stiti sa lucrati in Excell? Nu e cine stie ce...Poate vrea Kamikazzze daca are timp....? |
as face eu, dar pe data de 19 ( ziua mea), 21 si 22 am examenele de capacitate.. deci sunt si eu destul de ocupat.. daca va mai fi nevoie dupa 22 va ajut cu cea mai mare placere..
|
cat am ras cu nitro cand ne-am uitat pe caseta la partea cu stransul gunoaielor... :)):)).. deci maine e gata CD-ul cu filmuletzele shi le voi da cuiva sa le editeze shi sa faca un film mai mijto...
|
vreau si eu filmele:P
cred ca data viitoare imi vine randul la strans gunoaiele d pe pista...acuma nu am stiut killerB ca stateam..nu era o pb..dar m-am grabit putin ca ma cam durea ochiul.. |
Quote:
|
mie mi-a placut..sincer...
apropo..cursa de zilele sucevei..cine se ocupa de ea? |
astazi a aparut un articol in obiectiv despre cursa... cu o gramada de greseli...
http://www.obiectivdesuceava.ro/inde...icol&ids=17571 read it please :P [edit] am vazut ca baietii din club l-au citit deja... [/edit] |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning