Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico B-99-SAA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/174314-tico-99-saa.html)

NightClubRacer 31-05-10 20:42

Re: Tico B-99-SAA

deabia am terminat azi cu cablul de ambreaj, si sa remontam aripile, bara fata, farurile si sa indreptam prin spate. Am prins toate cele cum trebuie si am constantat ca: trebuie schimbati suportii la motor, toti ca o sa fuga motoru :lol:

iar cu vopsitu, nu stiu ce ai auzit, dar mai e cale lunga pana acolo...

B-99-SAA 01-06-10 08:22

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 3405516)
aaaa....hotule:oops:...nu spui nimic;)...vrei sa vopsesti masina?

macar tragei o nuanta frumoasa de albastru...bafta multa si spor la treaba:!::!::!:

cu stikerul ala cum stam..il pui tu sau imi fac o comanda pe forum..nu-i suparare ca nu poti;);)...dar sa stiu ce fac...

numai bine:!::peace:

in principiu vreau sa o colantez, muuuuult mai ieftin, si mai putina munca, si e gata mai repede. dar trebuie finante si pt asta.... o sa vad cum fac, momentan poate sa mai stea asa, ca nu e ruginita (ca cielo lu opia :lol:).

stickeru... poti sa-ti faci comanda, eu n-am dat de tipu asta inca si acu e greva la metrou si in loc sa fac 20 min pana la serv am facut 85 :shock: si nu stiu cand imi raspunde si cand apuc sa-l pun la posta... daca gasesti pe forum pe cineva care e "sursa", fa comanda...

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3405533)
deabia am terminat azi cu cablul de ambreaj, si sa remontam aripile, bara fata, farurile si sa indreptam prin spate. Am prins toate cele cum trebuie si am constantat ca: trebuie schimbati suportii la motor, toti ca o sa fuga motoru :lol:

iar cu vopsitu, nu stiu ce ai auzit, dar mai e cale lunga pana acolo...

dap, corect. asta e prioritatea, suportii de motor, si bucsile de la bara de torsiune spate. apoi daca nu mai intervine nimic mecanic... si daca sunt finante destule.... trecem la alte alea :D

Fireburn_03 01-06-10 17:10

[QUOTE=B-99-SAA;3406471]in principiu vreau sa o colantez, muuuuult mai ieftin, si mai putina munca, si e gata mai repede. dar trebuie finante si pt asta.... o sa vad cum fac, momentan poate sa mai stea asa, ca nu e ruginita (ca cielo lu opia :lol:).

[QUOTE=B-99-SAA;3406471]

vad ca tu nu stai mai deloc :P multa bafta cu ideea ta :D

app de far :P unde sunt suruburile de fixare :)) ?

si cu ala de apa ai facut ceva :D ?

NightClubRacer 01-06-10 19:01

suruburile de fixare sunt in spatele farului, in compartimentu motor si 2 sunt in interioru aripii in partea de sus...iar cu furtuna ala :lol: am uitat

NXdev 05-06-10 21:13

frumos tico :D,si jantele sunt super.la tico nu merge facut un swap dp alt daewoo ?.te-am zarit si la vitantis azi 8)(tipu cu 100nx)..ai avut noroc ca nu te-au oprit si pe tine gaborii azi :|

SKR* 05-06-10 21:36

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3418911)
frumos tico :D,si jantele sunt super.la tico nu merge facut un swap dp alt daewoo ?.te-am zarit si la vitantis azi 8)(tipu cu 100nx)..ai avut noroc ca nu te-au oprit si pe tine gaborii azi :|

Uite si 2 poze de azi :lol:

https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...ml#post3418266

NXdev 05-06-10 22:11

aveati si niste fete pe langa voi azi parca nu:>?

B-99-SAA 05-06-10 22:29

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3418911)

mersi de aprecieri. motoru e cam ultimu care l-as schimba, momentan astept finante pt altele... o sa vedeti la timpu potrivit...:lol:
legat de politie... era agentu la semafor cand am plecat, eram a 3-a masina. l-a oprit pe cel din fata mea, cu un corsa c rosu, desi nu-mi dau seama de ce ca in afara de capota neagra era tot stock. poate n-avea centura...

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3418961)

da man, mersi! vroiam sa te prind p-acolo, sa arunc si eu o privire la tine in "portbagaj" :shock:

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3419054)
aveati si niste fete pe langa voi azi parca nu:>?

eram cu un tovarash, si cu sormea. atat.

NXdev 05-06-10 22:46

incerci un clean look gen ghetto :D?sau tot ramane surpriza viitorul?

B-99-SAA 05-06-10 22:59

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3419134)
incerci un clean look gen ghetto :D?sau tot ramane surpriza viitorul?

pai la ghetto am vrut sa merg pt bad-boy, dar l-am facut cu altcineva... mai ieftin, si e tovarash cu mine, am mai prins meserie :lol: scrisurile de pe spate le-am scos (dar a rams o urma vizibila, erau abtipilde:oops:), mai ramane sa scot bandourile ca sa fie tot tacamu clean, dar asta cand o voi vopsi/colanta. sincer sa fiu, am urmarit forumul cam un an pana sa-mi prezint masina, si am observat ca asa e cel mai bine, sa taci si sa faci, scoti la iveala doar rezultatul final. intr-adevar, cand ai nevoie de un sfat/parere intrebi, mai tii cont si de ce zice lumea. ce sa zic.... astept finante noi :D bafta.

NXdev 05-06-10 23:10

ai mare dreptate cu forumul :P
succes :D..daca ii scoti bandourile?nu le si astupi ? sa nu arate aiura colantata?

off: cat ti-au luat baietii de la ghetto pentru badboy?

B-99-SAA 05-06-10 23:23

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3419181)
ai mare dreptate cu forumul :P
succes :D..daca ii scoti bandourile?nu le si astupi ? sa nu arate aiura colantata?

off: cat ti-au luat baietii de la ghetto pentru badboy?

ba da, asta e problema ca daca le scot le astup, si trebuie vopsit acolo, si cat dau pe vopsit 4 usi, colantez de doua ori masina. nu arata aiurea colantata, ba chiar marfa :lol: oricum intai se finiseaza tot, abea apoi colant... dar ti-am zis, mai e drum lung pana acolo.
bad-boy nu e facut la ghetto, acolo am vrut prima data sa ma duc dar m-am razgandit. la ghetto imi lua 60 euro (acum poate s-au schimbat preturile +/- ), eu l-am facut cu.... mai putin.

Fireburn_03 05-06-10 23:37

2 Attachment(s)
uite 2 poze cu masina ta de azi :P

aXXo 06-06-10 22:09

Liviuuu, de unde ai cumparat autocolantul???
Eu nu am gasit pe nicaieri in bucuresti....

pustiu_FUG 07-06-10 09:49

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3421268)
Liviuuu, de unde ai cumparat autocolantul???
Eu nu am gasit pe nicaieri in bucuresti....

vitan, baieti pe 4tuning...

asa, cat despre autocolant toata masina, este ceva m-ai dificil, momentan si eu m-am blocat. Autocolantul pe monstra sau cand il vezi pus pe capota, o aripa o usa etc, arata:evil:, dar cand incepi sa o faci mai mult nu prea mai trage la mat deloc, nustiu de ce:(, probabil un mat adevarat la ca la loganul KYS are alt cod, nu cu 6xx..

bafta la tico style :lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:56.

- Copyright 2026 4Tuning