![]() |
Re: Tico B-99-SAA
deabia am terminat azi cu cablul de ambreaj, si sa remontam aripile, bara fata, farurile si sa indreptam prin spate. Am prins toate cele cum trebuie si am constantat ca: trebuie schimbati suportii la motor, toti ca o sa fuga motoru :lol:
iar cu vopsitu, nu stiu ce ai auzit, dar mai e cale lunga pana acolo... |
Quote:
stickeru... poti sa-ti faci comanda, eu n-am dat de tipu asta inca si acu e greva la metrou si in loc sa fac 20 min pana la serv am facut 85 :shock: si nu stiu cand imi raspunde si cand apuc sa-l pun la posta... daca gasesti pe forum pe cineva care e "sursa", fa comanda... Quote:
|
[QUOTE=B-99-SAA;3406471]in principiu vreau sa o colantez, muuuuult mai ieftin, si mai putina munca, si e gata mai repede. dar trebuie finante si pt asta.... o sa vad cum fac, momentan poate sa mai stea asa, ca nu e ruginita (ca cielo lu opia :lol:).
[QUOTE=B-99-SAA;3406471] vad ca tu nu stai mai deloc :P multa bafta cu ideea ta :D app de far :P unde sunt suruburile de fixare :)) ? si cu ala de apa ai facut ceva :D ? |
suruburile de fixare sunt in spatele farului, in compartimentu motor si 2 sunt in interioru aripii in partea de sus...iar cu furtuna ala :lol: am uitat
|
frumos tico :D,si jantele sunt super.la tico nu merge facut un swap dp alt daewoo ?.te-am zarit si la vitantis azi 8)(tipu cu 100nx)..ai avut noroc ca nu te-au oprit si pe tine gaborii azi :|
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...ml#post3418266 |
aveati si niste fete pe langa voi azi parca nu:>?
|
Quote:
legat de politie... era agentu la semafor cand am plecat, eram a 3-a masina. l-a oprit pe cel din fata mea, cu un corsa c rosu, desi nu-mi dau seama de ce ca in afara de capota neagra era tot stock. poate n-avea centura... Quote:
Quote:
|
incerci un clean look gen ghetto :D?sau tot ramane surpriza viitorul?
|
Quote:
|
ai mare dreptate cu forumul :P
succes :D..daca ii scoti bandourile?nu le si astupi ? sa nu arate aiura colantata? off: cat ti-au luat baietii de la ghetto pentru badboy? |
Quote:
bad-boy nu e facut la ghetto, acolo am vrut prima data sa ma duc dar m-am razgandit. la ghetto imi lua 60 euro (acum poate s-au schimbat preturile +/- ), eu l-am facut cu.... mai putin. |
2 Attachment(s)
uite 2 poze cu masina ta de azi :P
|
Liviuuu, de unde ai cumparat autocolantul???
Eu nu am gasit pe nicaieri in bucuresti.... |
Quote:
asa, cat despre autocolant toata masina, este ceva m-ai dificil, momentan si eu m-am blocat. Autocolantul pe monstra sau cand il vezi pus pe capota, o aripa o usa etc, arata:evil:, dar cand incepi sa o faci mai mult nu prea mai trage la mat deloc, nustiu de ce:(, probabil un mat adevarat la ca la loganul KYS are alt cod, nu cu 6xx.. bafta la tico style :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning