![]() |
Re: Duminica 14 MAI - CURSA LEGALA la Tg Jiu soldata cu o persoana decedata
Quote:
Au avut garduri ! Initial nici eu nu am crezut ca au garduri dar m-am uitat pe filmare atent si se vad gardurile ! :( |
Incredibil ce s-a intamplat, parerea mea e ca fiecare are partea lui de vina si organizatorul si soferul si spectatorul, fiecare stia la ce risc se supune. Nu pot sa-mi imaginez ce era in mintea barabatului care o tine pe femeie(presupun ca era sot sau prieten), eu cred ca il dezmembram pe sofer cu mainile goale
|
raman la parerea mea soferul este de vina primul al doilea pe lista este saraca femeie ( mai mult o condamn ca apus in pericol viata copilului care este nevinovat) si 3 dar nu ultimul organizatorul , de ce ca a facut-o pe o strada cu pomi fara spatiu suficient pentru esiri in decor si fara spatiu suficient pentru public. este regretabil ce s-a intamplat.
|
Quote:
Numai datzi vina pe soferi, pt ca se poate intampla oricui. Are si soferul o vina ca nu a facut altceva decat sa accelereze. Si vina doamnei este ca nu a respectat distanta, si revin , putea sa o respecte daca la locul accidentului era un agent de paza sau un coorganizator. Nu inteleg de ce va legatzi atat de mult de cea ce face organizatoru, ma refer la faptul ca concureaza la VTM .. SI?? cu atat mai bine avea posibilitatea sa i se dea mai repede aprobari. Deci hai sa fim realisti ...... |
Quote:
Stiti care este etalonul curselor legale din Romania ? Prima (PRIMA) cursa legala din ROMANIA, care a avut loc pe Baneasa. O sa punem filmul cursei, sa vedeti ce inseamna organizare 100% ideala, dupa standarde europene. |
ironia este ca femeia decedata venise la cursa sa-l vada tocmai pe cel care a accidentat-o...am prieteni acolo si asa mi-au spus
|
Al3xius era in interiorul curbei ;)
|
Quote:
Si totusi,sa fim realisti- pericolul pentru public nu a fost complet inlaturat,asta urmand a fi posibil numai dupa vor apare fonduri serioase. Orice inceput e greu si incidentele regretabile sunt aproape inevitabile.In orice domeniu.Chiar si in nasterea unor natiuni....fapt ce se realizeaza prin razboi si crime.Eroi sunt numiti cei mai cruzi dintre invingatori:D (scuze de offtopic) |
ce pot sa zic, foarte trist ceea ce s-a intamplat la Tg-jiu...organizatorul ar trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru cele intamplate si soferul nu e asea de vinovat, a gresit, toti am gresit macar o data in viata... :(
|
Quote:
|
aici ai dreptate, dar acum ce mai poate sa faca? a gresit si asta o sa-l coste destul de scump, mai ales daca persoana venise sa il vada...cateodata e bine sa invatam din greseli.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: