Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Virtual Challenge (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html)
-   -   concurs - NEW - 4iunie (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge/17361-concurs-new-4iunie.html)

andrey2003 31-05-06 09:22

Re: concurs - NEW - 4iunie

banuiam ca asa va fii si e OK ;) ...cum am spus si mai sus decat ceva facut in graba mai bine asteptam o luna si sa facem ceva K-LUMEA ;) Spor la treaba ;)

vlad_VSV 08-06-06 18:26

ce se intampla pana la urma....cand incepe concursul???

GolfuletzS 08-06-06 18:29

a trecut 4 Iunie .... si s`a dus si 4tuning day Revenge..... poate.... o sa fie mai incolo un alt concurs sau un alt salon 4tuningday RE Revenge :D !!!

Gabi 08-06-06 19:29

Normal ca a trecut 4 iunie si 4TD, iar concursu' nu s-a mai tinut, pentru ca, efectiv, nu era timp pentru organizarea lui, dar Gratzian a spus ca nu se lasa balta.

frost_dani 08-06-06 19:37

pai atunci mai asteptam si poate in final va fi un concurs frumos din toate privintele......;)shi cred k osa avem din nou toti de castigat....apropo....cred k ar trebui sa fie ca la ultimul concurs....;)bft ne mai auzim...

Ace Axel 09-06-06 03:38

Quote:

Originally Posted by frost_dani
pai atunci mai asteptam si poate in final va fi un concurs frumos din toate privintele......;)shi cred k osa avem din nou toti de castigat....apropo....cred k ar trebui sa fie ca la ultimul concurs....;)bft ne mai auzim...

in c sens k ultimul concurs?!

frost_dani 09-06-06 11:17

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
in c sens k ultimul concurs?!

ma refer in sensul cel bun:);) adica tot cu 3 pozitii sau dak se poate shi 2, dar tot asa sa se voteze pt mashina care sa o "preparam" shi celelalte chestii.....;)

GRIGO 09-06-06 21:45

din cate am inteles eu din paginile anterioare ...se va tine inca un concurs de VT ....care nu stitzi ..cititi si voi paginile anterioare

lupu 11-06-06 23:04

sper ca organizarea sa nu fie ca la precedentu' ... nu am fost la 4TD sa vad cea fost acolo dar cea iesit pe forum dupa aceea...nu mai are rost sa comentez....sper sa vina si acest concurs pe care il asteapta multi dintre noi side data asta cel mai bun sa castige.

frost_dani 14-06-06 15:49

deci pana la urma ce se mai aude de concursul asta.......???

Barum 14-06-06 17:17

nimik din cate se vede

Gratzian 15-06-06 02:04

Quote:

Originally Posted by Gratzian
cam da... mai ales ca acolo nu prea e spatiu de expunere...
sa alegem un subiect... pentru dupa Oradea, atunci

asta a fost ultimul meu post
nu am uitat, dar am avut inca o gramada pe cap
hai sa demaram
incercati niste idei, si sapt viitoare ii dam drumu, ok?
poate o sa ma si consult cu unii din voi, ca sa nu o mai taraganam daca nu vin ceva idei bune

Ace Axel 16-06-06 22:33

ce ziceti de un hot rod :D

frost_dani 18-06-06 10:24

mah GRATZIAN io zic......sa fie la fel ca la concursul anterior doar ca pe langa cele 4 sectiuni sa mai fie una dar acolo sa fie numai BRUSH........SHI CEL BUN sau cel tare brush realizat sa fie premiat......shi la advanced sa fie doar 2 pozitii ca sa fie mai usor....;)

Ace Axel 18-06-06 11:39

sper k e programat dupa bac concursul :D

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning