![]() |
Re: E36 - 325i HELLROT UMBAU
este exact pe gustul meu...bv...poze cu interiorul ai?
abia ast sa o vad la salon... succes pe mai departe |
frumoasa masina....mai rar gasesti pe la noi...sa arate asa de bine....:D:D:D
jantele sunt super frumoase:D:D |
maine incalt jantele si astept soarele sa le plimb putin,sper sa ma bucur de ele....
|
astazi facem poze...abia astept,m-am trezit cu noaptea in cap pt asta,bagam o sedinta foto.
|
felicitari pt o masina deosebita ;) asteptam pozele :D
mult succes! |
cred ca cel mai bine ar fi cu jantele toate aceiasi culoare, renunta la negru :D
|
pe negru io zic ca da mult mai bine;)
hai cu pozele de la sesiunea foto:D:D:D |
Asteptam sesiunea cu cele "4 roti" :lol:
|
astept cu nerabdare pozele...creca ma fac cu un walpaper :P.....referitor la jante, la rosu nu merge decat negru si auriu asa ca lasa-le asa;)
|
ch vara rc iarna;;)..parca cu churile iasa putin din tiparele pisicilor...anyway e frumoasa rau asteptam poele pro
|
Superba masina , am avut ocazia astazi sa o studiez .. Felicitari pentru un e36 impecabil !! :)
|
Extraordinar de frumoasa....chiar iesita din comun ;)
|
preparoza jale mata si sedinta foto a iesit super bine.ai o super pisica si sa ai grija de mata si numai bine
|
lasa-i churile!arata superb
|
Daca imi aduc bine aminte ai fost si la 4tuning girls day . Venisei de la sedinta foto sau te indreptai catre ea pentru ca am vazut ca aveai bbs-urile in spate . Apropo am o intrebare caroseria este de 1.8 ? deoarece am vazut ca ai bateria in fata si dupa cum stiu eu de la modelele 2.0 + bateria este in portbagaj pe partea dreapta. Multumesc si bafta cu ea arata superb , ca noua.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning