![]() |
KIA pride??????
|
mitsubishi colt? :?
|
Bravoo Scooter m-ai spart rau Moneverdi nu Monteverdi! m-ai invata ca mai ai mult
Si cataline baga pozna urmatoare ca pana vine scooter.... este Colt generatia a V-a lansata in '95 |
1 Attachment(s)
de la CatalinRS4
|
nu reusesc sa bag poza :twisted: o baga anami pt mine :lol:
|
Colt este, baga Cata poza :wink:
Da-ti foc bah Flocea ca esti pasta si posteaza doar cand ai ceva de spus, nu doar sa-ti creasca nr de posturi :pissed: |
Ai bagat poza cand postam eu mai sus :)
Masina e Ferrari F355 cum zice si numele pozei :roll: Sa puna altcineva poza pls inafara de Flo :twisted: |
tin sa precizez ca nui nici un ferarri!!!!! :D :D :D ce credeai ca va fi asa de usor?? :D
|
MR2
http://hometown.aol.co.uk/%20curld7/...page/auto.html Sorry Cata, trebuia macar sa redenumesti poza... :wink: |
Eu am spus ce am vazut, nu aveam de unde sa stiu ce platforma are masina si ca e de fapt replica :roll:
Asa se poate pune Countach si sa fie replica facuta din VW Broasca. Propun ca de acuma sa nu se mai puna replici. |
sunt replici care sunt copii exacte si altele care chiar ofera indicii despre origine
e o diferentza si zic ca cele care sunt exacte nu ar trebui sa fie puse. Jeff pune poza te rugaaaam |
1 Attachment(s)
Ia:
|
si eu care credeam ca nu o sa ghiciti :twisted: sa revenim la subiect jaguar? :D
|
1 Attachment(s)
Jaguar XK RS
Baga, Catalin! |
NU BAGA CATA, BAGA TOT JEFF !
Jaguar e insuficient, macar marca si modelul, daca nu si anii de fabricatie...e ca si cum ai spune Volkswagen plus de asta, mai e si ditamai jaguaru desenat pe masina |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning