![]() |
Re: all about sound
Quote:
|
Quote:
...dar satu mare vine din urma...cu viteza! s-auzim de bine!!!:) |
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea...cu MNC-ul asta...k prin SM lumea nu prea cunoaste...toti se duc si vor doar sa aiba muzica in masina...adica sa bubuie sub-u in portbagaj si e ok...si mnc-ul este foarte avantajos la pret...asa k normal k la multi le convine sa aiba 600W in portbagaj pt cateva sute de lei...si adevaru k dak vrei doar sa se auda muzik umpic altfel si sa o simti kt d putin iti ajunge...
dar daca vrei sa ai cva cu adevarat...sa nu poti sta in masina dekt cateva secunde...iti tragi un sistem de cateva mii de euro...si suna ala...numah sa reziste tabla pe masina... eu daca as sti k la 500 euro imi garantezi k nu pot sta 1min in masina cu muzik la jumate data...si sa nu distorsioneze sa se auda si f clar...ma duc si imi bag acuma... |
Quote:
mai ales sa fie si noi,.. de exemplu am un amplif SPL: DYNAMICS se numeste daca il cunoaste cineva.. e ceva foarte valabil e putin folosit si e la 19 mil.. mai mult ce sati zic un vofer super valabil e pe la 30 de mil.. asa ca in concluzie opti ceva frumos de 500 de euro si calitate dar ,.sigur nu pici afara din masina ptr asa ceva trebue sa mai scoti niste banuti de la ciorapei :) numai de bine :) |
pfff oameni buni,miam montat sistem dolby suround in masina cu dvd si ecran maaaare,e mortal.luni va pun poze sa vedeti.nu iti vine sa cobori din masina ,maiales la filme de action ,nu sti din c parte se trage:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ai stat in masina lui Dexter (SM82FVM), urca si dupa aia vorbim cat poti sa stai si n-ai nevoie de un amplif de 600 de euro. Daca vrei sa incerci senzatia anunta-ma!!! Asta o sa vezi si ce o sa auziiiiii.......... Lewy. |
Quote:
Asta-i dreptatea cu produse de calitate poti sa scoti sunet si calitate mai buna si la dimensiuni si putere mai mica si poate si la preturi mai micutze!!!Iar cine a auzit cum suna un JL adevarat nu vorbeste chesti din astea, JL este o marca super-super-super dar la nivel de Satu Mare nu cred ca sunt multi care isi permite un JL nou si adevarat. Asta e parerea mea. Daca vorbesc prosti va rog sa ma corectati!!!:lol: :lol: |
Quote:
ioi iar nu ai loc de mine levy? hai sa iti rasp.. pe scurt dupa care vreau sa terminam cu discutia,...unu la mana stiu ce ai facut cu cele 2 the rock.. sincer e naspa cutia...aici mai aveti de invatat..la alea 2 le tre un amplif de 3000 sti bine de care ampl.. vb ai auzit bine cum suna la cei de l;a mnc cele 2 the rock si au luat concurs si in ungaria.. poate competitiile de la emma ati zice ceva...doi la mana nu mah vei convinge cu jbl... ptr ca eu cand leam incercat nu mau convins ....la bani unui jbl.. stiu ceva mai bun.. iar 3 la mana sunt produse mai eftine si mai bune ca jl...daca nu ar fi fost pimp my ride nu ai fi stiut nici tu de jl.. repet e o marca buna dar prea promovata de a ajuns asa de cunoscuta si nu e nici pe aproape de cei mai buni in asa ceva ... iar nu in ultimul rand .. lasama pe mine in treburile mele ...daca ai ceva de demonstrat am soft de masurat db ne punem facem noi o cutie faceti voi o cutie facem un calcul raportat calitate pret....si vedem de ce esti in stare.. si cu asta basta nu mai da aere de parca noi am fi afoni in audio...cel putin noi am fost la o competitie si am locul 2 cu banalul mnc inseamna ca avem ceva habar...iti urez bafta dar nu ma mai obosi.. |
eu nu te obosesc dar asa stiu ca asta este un forum unde oameni isi dau cu parerea, iar cutia pt. rock-uri a fost facuta dupa datele ce mi-au dat cei de la MNC, ei ar trebui sa stie, nu??? iar pt. doua difuzoare de asa zis 650 eu cred ca ajunge un amplif de 1000, dupa cu am auzit eu de la cei mari, daca am un dif de 100 W sa spunem ii trebe un amplif mai mic sa fie protejat sa nu arde. deci asa cred ca la o cutie de 1300 w ii ajunge un amplif de 1000 w.
iar jbl-ul nostru cu care am comparat ROCK-urile este una 600w RMS. Hai sa va trimt niste rezultate: |
Apropo, n-am auzit de competitiile de la "emma" dar de SEMA SHOW (www.semashow.com) am auzit care se organizeaza in USA.
Unde se organizeaza EMMA, EVENTUAL UN WWW.... Rezultate: http://www.jbl.com/car/team_jbl.aspx...=US&Region=USA |
Haideti ca am gasit una mai recenta si europeana:
http://www.jbl.com/car/team_jbl_pics...PL_12_2006.pdf |
Quote:
scurt ca tiam promis ca nu iti mai rasp.. ai curajul sa pui pariu pe woferul ala de care zici tu care e la dexter in masina pe o cutie facuta de noi cu 2 the rockuri si un amplif de 3000 daca pierdem la masuratori til facem cadou de pierzi tu nil faci tu cadou pe al tau...cam atit am avut de zis.. si inca o chestie ieu nu intreb de cei de la mnc cum sa fac o cutie..ma descurc singur si rasp.. de rezultatele mele |
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning