![]() |
o alta solutie e gmt sau revenge( la revenge pot vb cu patronul)... amandoua au loc de parcare pe strada :twisted:
|
Revenge.. ? Acolo e loc de ~7 masini parcate pe strada...
Si oricum era vorba de unit mesele.. iar acolo sunt mese mici si rotunde, majoritatea cu balansoare si putine libere ... :?: |
SPATIUL...
OARE E SUFICIENT SPATIU??? DRACE CE DE LUME O SA FIE!!! daca se poate amana pana la inceputu lu septembrie ar fi genial. tot lapusu iese castigator!!! OLTENII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: 8)
|
terra: asta este! Cursa se va tine pe 28 si intalnirea va fi in aceeasi zi.
Deci... La dracu'! Trebuie gasita o terasa in care sa avem loc!!! |
Revenge pica din start !!! acolo nu e loc nici pentru intalnirea 4tuning cu membrii din Craiova ... :wink:
|
Ba fratilor voi nu stiti nici unu terasa de la banie de la padure?Ca acolo avem loc multi e mare terasa ....haideti intr-i zi cu mine pana pe 28 sa o vedeti daca nu o stiti.
|
Frumooooooooooooos... Si mie imi este tare dor de tara noastra de cacat... Abia astept sa vin. Vedeti ce faceti. Graba strica treaba.
|
Hondare cum adica ti-e dor de tara noastra?Tu nu esti in tara acum sau cum ca nu inteleg?
|
hondaru e in statele unite ale suei sa-i aduca lu COObra un detector de radar :wink: :wink:
|
scuze d offtopic....shi lu zip :P
|
Hondaru' e in SUA si va aduce Maciuca' in loc de detector de radar ca cel mai eften e 40 $... Deja am sponsorizat 4ss-ul cu o pereche de statii cu raza de 5 km... :wink: :wink: :wink: Hai ca va pup... Uitati-va la bazar va rog.
|
:shock: :cry: nu imi mai aduci?
pai mah intre 40 si 100 cat vrea nenea ala e diferenta mare... plizzzzzzzz :wink: |
offtopic..... ar trebui sa ne gandim shi la un loc cu acoperis cred..... in caz de ploaie!!!.... iar la carlsberg ar fii cam greu sa rezervam mesele cu toate ca ar fii perfect.... o sa ma mai gandesc shi o sa mai propun
|
Re:
Quote:
adevaru e ca azi(duminica) a fost al dreaq de frig ... P.S. : vedeti ca e topic la Craiova ! continuam acolo sa nu mai sara astia ca suntem offtopic! :wink: |
da ma hondarule si aicea sunt detectoare .. :)
ce vreti sa faceti cu ele? :P mia venit mie o idee ... si normal ca pentru ea am nevoie de detectoare ... vreo 4 ... dar mai vad eu ... oricum cel putin la cluj se gasesc cu 5 milioane ... fratemio are unu :roll: but not for sale :P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning