Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   4TuningDAYS Virtual tuning contest 2D - 13-14 martie 2010, Romexpo - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/172403-4tuningdays-virtual-tuning-contest-2d-13-14-martie-2010-romexpo-bucuresti.html)

Geox` 14-03-10 20:03

Re: 4TuningDAYS Virtual tuning contest 2D - 13-14 martie 2010, Romexpo - Bucuresti

Si eu am platit,imi pare rau ca nu am avut timp sa stau acolo sa-l cunosc pe kemo:-P si pe restu..,am trecut pe acolo si era gabi lipea lucrarile acolo.
Lasa va astept la Tulcea pe 16 mai:DAcolo sg ne intalnim.
. liste canci ... si am vazut ce era la intrarea si am zis ca nare rost sa il sun pe gabi.Oricum organizarea ...a lasat de dorit anu asta.

tng 14-03-10 20:04

Re: 4TuningDAYS Virtual tuning contest 2D - 13-14 martie 2010, Romexpo - Bucuresti

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 3182298)
Imi pare rau ca nu i-am cunoscut personal decat pe Rares_CRM, tng si keemo.

Mi-a facut placere. Sunt tari momentele astea in care te vezi cu lumea, unii veniti de la sute de km (rares_crm de exemplu) si impartim aceeasi pasiune, idei, chestii :D:D

Rezultatele intarzie sa apara, dar mai bine asa, cand sa apara, sa fie totul clar. ;)

Standul a fost aranjat frumos. Intrarea a fost gratuita ptr cei care au lucrat masinile, insa lista cu membrii a fost doar sambata.

Lucrarile 90% din ele foarte bine realizate. Felicitari tuturor !

Oricum, per total a fost frumos, atmosfera, fete, masini, masini si iar masini :twisted:

cipskate69 14-03-10 21:59

asteptam detalii despre rezultate dar fara graba :rolleyes2

Rares_CRM 15-03-10 05:13

Salut!

Acum 10 min am ajuns si eu acasa, am intrat repede pe forum, sa vad ce misca pe-aici. :D

Mi-a parut bine si mie ca v-am cunoscut baieti, e o senzatie placuta cand cunosti personal niste oameni pe care ii stii de pe forum de atata timp. :)

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3182417)
am trecut pe acolo si era gabi lipea lucrarile acolo.

Gabi nu era singur, era cu mine si cu CrazyMan. :) Impreuna am lipit lucrarile. Nu te-ai bagat si tu un pic in seama, sa te cunoastem. :) Poate data viitoare prinzi curaj mai mare. ;)

Si... cu intrarea libera, pentru a 2-a zi, trebuia sa mergeti la Gratzian sa cereti invitatie. Eu am intrat gratis ambele zile.

Gabi 15-03-10 08:29

Salut,

Eu am ajuns acasa azinoapte, la ora 12, si dupa 3 zile de nesomn, am adormit instant. Acum sunt la munca si n-am la indemana datele celor ce-au castigat. Clasamentul a fost urmatorul:

Locul 1: Ferrari;
Locul 2: VW Scirocco;
Locul 3: Chevrolet Camaro.

Pentru premii, o sa ii rog pe cei 3 care isi vad lucrarile mentionate mai sus sa imi dea un PM cu nume/prenume, adresa si numar de telefon.

Felicitari atat castigatorilor, cat si participantilor !

Listele au fost la poarta B, atat sambata, cat si duminica. A fost vina mea ca n-am anuntat locul exact, dar wirelessul de la Romexpo nu m-a ajutat deloc.

CrazyMan 15-03-10 09:35

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3184068)
Listele au fost la poarta B, atat sambata, cat si duminica. A fost vina mea ca n-am anuntat locul exact, dar wirelessul de la Romexpo nu m-a ajutat deloc.

Din punctul meu de vedere , placerea de a cunoaste 4 oameni atat de placuti Gabi (nebunul nedormit care functioneaza pe shnaps), Raresh_CRM (de o finete iesita din comun), tng si keemo (amandoi prietenosi si dornici sa ajute) nici nu se compara cu "pierderea" a 20 RON. :D
Felicitari participantilor si mai ales castigatorilor (Leeloo cu Ferrari, keemo cu scirroco, si spre rusinea mea am uitat cine era cu camaro :D).

Rares_CRM 15-03-10 09:48

Felicitari castigatorilor, si participantilor! :)

OPEN-ul se va mai tine? :)

Gabi 15-03-10 10:16

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 3184263)
Din punctul meu de vedere , placerea de a cunoaste 4 oameni atat de placuti Gabi (nebunul nedormit care functioneaza pe shnaps), Raresh_CRM (de o finete iesita din comun), tng si keemo (amandoi prietenosi si dornici sa ajute) nici nu se compara cu "pierderea" a 20 RON. :D
Felicitari participantilor si mai ales castigatorilor (Leeloo cu Ferrari, keemo cu scirroco, si spre rusinea mea am uitat cine era cu camaro :D).

Placerea a fost de partea mea !

Mentionez ca Ferrariul nu era al lui L33L00, cum gresit tineam eu minte, ci al lui P.I.M.P Boy.
Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 3184336)
[...] OPEN-ul se va mai tine? :)

Da, dar pentru OPEN se face concurs online, pentru ca s-au strans cateva sute de poze, iar la Romexpo, fizic, nu aveam spatiu de expunere.

Rares_CRM 15-03-10 10:36

Asta stiu, ca mi-ai zis la expo ca se va tine online. :) N-am vrut sa mai intreb cand.. ca nu era frumos, oricum, banuiesc ca nu stii.
Asteptam... :)
Felicitari lui PIMP Boy, inseamna ca aia portocalie care nu stiam noi a cui e, e a lui leeloo. :)

Premiile de anu trecut se mai dau? :lol: :oops:

keemo 15-03-10 14:14

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 3184478)
Asta stiu, ca mi-ai zis la expo ca se va tine online. :) N-am vrut sa mai intreb cand.. ca nu era frumos, oricum, banuiesc ca nu stii.
Asteptam... :)
Felicitari lui PIMP Boy, inseamna ca aia portocalie care nu stiam noi a cui e, e a lui leeloo. :)

Premiile de anu trecut se mai dau? :lol: :oops:

:lol: :lol: ,n-a fost nici pimp boy , nici wlady cum credeam noi..
Am trimis si eu datele mai devreme ,felicitari tuturor participantilor ,inca odata ,baieti ,mi-a facut o mare placere sa va cunosc poate o sa mai avem ocazia de a ne intalni ,si discuta despre diverse subiecte..

Geox` 15-03-10 14:29

Felicitarii tuturor,camaro este a lui Cass.

P.I.M.P boy 15-03-10 17:56

multumim tuturor ..

Gabi 15-03-10 18:27

2 Attachment(s)
Locul I - P.I.M.P boy

Gabi 15-03-10 18:27

2 Attachment(s)
Locul II - keemo

Gabi 15-03-10 18:28

2 Attachment(s)
Locul III - Ca$$

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning