![]() |
Re: BMW M3 vs Maserati 3200GT
ma uit pe aici si incep sa ma crucesc
pt teddy:tu cumva ai maybah si ti se pare scarbos un S320cdi?da macar ai masina sau eventual ai o rapandula de dacie pe gpl si faci cheta la colegi sa dai si tu o tura prin oras. si acum on topic:dar un bmw 535D sau un E400cdi nu ar fi ok pt tine? Nautilus Quote: Originally Posted by mexicanu cu sufletul as alege maserati dar cu mintea as alege un g35 sau 350z Ai alege dintre 2 masini la care piesele, consumabilele si reviziile costa la fel de mult, sau chiar mai mult (componentele fabricate in afara UE se supun taxei vamale) - mai bine urmeaza-ti sufletul nu costa asa cum costa la bavaria intretinerea la 350Z si cu mici modificari toti stiu ce poate acel motor VQ 35 |
Quote:
|
am observat multi care mananca paine cu paine si se viseaza sultanul bruneiului si nu se suporta decat cu 750il sau 600sel
|
Quote:
|
Quote:
ai dreptate tot mai des se pune aceasta intrebare sau se face remarca " fratteee da' e marfa masina da' consuma prea mult" ba trezirea nu poti sa si fugi sa si consume putin...asta daca si stii ce inseamna sa fugi... uite exemplu...ceky cu seat-ul leon diesel ..l-a tunat a ajuns la 200 de cai sau mai mult ok? totul bine si frumos fuge masina se tine dupa 330 Ci pe benzina este remarcabil...dar consumul nu vreti sa il stiti...chiar DACA e DIESEL ! mai multa putere rezulta mai mult combustibil ars fie el motorina sau benzina... DACA AI BANI SA ITI IEI O ASEMENEA MASINA CONSUMUL NU MAI CONTEAZA !!! EXISTA O BARIERA PE CARE DACA O TRECI ASTA DEVINE UN NIMIC PASIUNEA ESTE TOT CEEA CE CONTEAZA, DACA INCEPI SA TE UITI LA CONSUM DEJA NU MAI POTI FII NUMIT PASIONAT CI GANDAC!:evil: |
Quote:
|
Quote:
Lux inseamna rafinament, eleganta, calitate. Calitati pe care un motor diesel nu le are. BMW 535d in primul rand e intr-o clasa inferioara ca pret, unde altcumva este privit un motor diesel si trebuie mentionat ca motorul de 3l de pe 535 nu e orice diesel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca trebuie sa incetati ca deja o dam in diesel vs benzina....
Daca nu iti poti permite o masina pe benzina asta nu inseamna ca daca altul isi permite face o alegere gresita ca isi ia.....nu va mai uitati in curtea vecinului si vedeti-va de viata voastra.... |
Quote:
|
Quote:
|
Ah... disputa clasica benzina vs. dizel. Sincer mi-ar place mai mult o masina 100% electrica, deoarece este cea mai silentioasa, DACA nu ar fi asa de slabe in performante si autonomie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning