![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Quote:
|
Quote:
in al 2-lea rand loganul a fost cumparat anul trecut in aprilie si are doar 20.000km in al 3-lea rand masina aia costa 9000e de ce sa le vand daca asta este pasiunea mea :rolleyes2 si nu o sa renunt eu asa usor la toate masinile mele,mai ales ca in cea din 98' am bagat foarte multi bani sa ajunga in starea in care este acum:!::!: imi place sa ma ocup de 3 masini,dar eu ma ocup doar de doua dacioare :-P loganul nu necesita munci grele... nu v-a mai ambalati asa ca acele stikere le voi da jos,chiar daca unii mi-au zis ca da bine pe masina...cineva a spus ca nu fac parte din clubul ala si asa este:arrow: ma bucur ca v-a place dacia mea din 98' si volanul meu de pe 1100-ta din 69' v-a multumesc pentru critici si incurajari |
Quote:
|
Quote:
|
Să ne fie clar...
Tu nu ai mai mult de 14 ani, aşa cum a spus şi _Cox_... Cea mai clară dovadă că tu nu ai anii trecuţi în profil, sunt comment-urile tale. Dacă vei continua în stilul ăsta, rişti să îţi iei banned. |
Omule! Normal ca in profil nu am anii trecuti daca eu am facut acest cont in Ianuarie..De ce esti asa sigur ca am 14 ani?
|
4 Attachment(s)
salutare...astazi am fost prin dezmembrari,am mai cautat si eu niste piese si nu am gasit mare lucru..:rolleyes2 :sad: doar un capac de la lampa de NR. in stare bunicica... ca noutati am facut asa:
-am dezlipit stikerele Dacia Rally Team si cel cu OZN FABRICA DE TUNING -am facut curatenie,da' curatenie frate in interior ca nu facusem de multa vreme,si acum astept sa imi vina pachetul cu cateva piese de care am nevoie:???: ma simt bine astazi deoarece mi-a mers bine si nu am avut probleme cu colegii de pe topic UNII dintre "ei" -o sa pun si poze cu interiorul dar nu se vede prea bine pentru ca era aproape intuneric si nu am mai prins totul...:rolleyes2 dar sa se vada interiorul si sa imi spuna bunii mei colegi,adica cei mai buni doar unii dintre ei...cum este. P.S: Scuzati culoarea scaunelor,le voi schimba si vor veni la culoare ca banchetele din spate ;) inca odata v-a multumesc pentru critici si incurajari aici sunt cativa colegi cu BUN SIMT,adica stiu ce inseamna BUNUL SIMT,altii nu prea si stiu ei care sunt,nu trebuie sa mai dau nume :arrow: |
si v-a rog sa terminati cu OFF-TOPICUL ca nu suntem aici la piata sa ne contrazicem ca e asa ca e invers...
P.S: vreau sa se discute doar de masini aici! este un forum cu masini ce Dumnezeu :D:D:D:D:D:D :-P :-P :)):)) sa fim veseli si bucurosi nu tristi si bosumflati.... |
Dc sa terminam cu off topicul cand tu minti de rupi ce imi spuneai tu mie ca mergi cu loganu cu 180/h pe autostrada nu?? Si ca dsing B 48 CUP ti`a dat o toba ca a lui cadou mah taci din gura ...Si tu vrei sa`mi spui mie ca nu ai 14 ani??
|
la remat cu ea......ca si-a trait viata.....nush pote si acolo e prea veche
|
merci pentru sfat...asa voi face maine ma duc si o dau la remat...
eu cred ca tu nu stii ce vorbesti...mai bine dute si vezi-ti de treaba ta. Dragi MODERATORI v-a rog sa stergeti posturile inutile,aberatii,off-topic pentru ca si eu am primit o avertizare pentru aberatii,off-topic,etc...asa sa face-ti si cu posturile unor ..... sa nu v-a mai legati de mine intr-una sa ii blocheze cineva contul pustiului astuia ca el se leaga de toate masinile colegilor de forum... bai copilule! tu te-ai nascut in BMW?? Tu habar nu ai ce inseamna o masina clasica!! Inca odata rog moderatorii sa isi faca treaba. MULTUMESC |
tu esti baiatul ala cu loganu alb de vine la sora lui mihai prin slobozia?
|
Poate...
|
Bine ca ai dat jos stickerele alea, arata mai frumos clean :) Interiorul e frumos, eu zic sa nu schimbi culoarea si sa lasi albul ala ca ai sta bine. Eventual fa si cu alb la bancheta din spate. Plafonul ce culoare e, tot alb? Daca da chiar ca ar merge frumos.
|
Cosmine, luni iti pun pachetul la Posta ca am avut ceva probleme cu sotia si nu am mai avut timp de nimic saptamana asta...:rolleyes2
Spor la treaba:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning