![]() |
Re: Filmuletele noastre din SM
Da si io il auzeam de pe Podul de fier si el era pe Decebal :P Da aprolo nu mai ii n SM ?!
|
5 Attachment(s)
Nu acuma ii in Oradea Golful....Raul filme de WSR Oradea 2006
|
frumos frumos.....insfarsit m-am vazut si eu:)....ca la carte i-am facut,imi plac comentariile care se aud pe fundal:"ni ce mere bosmeg":):) si ce rade careva cand se da subaru cu audiul....ce o mers....aiaiai
|
undervt nu ai filmu cand m-am dat cu golfu5 si am pierdut.....:evil: :evil:
|
Am promis filmulet cu Golfu' dar mai dureaza putin ca e destul de mare si e putin problematic dar se va rezolva .....
|
Is faine fazle din filumete ... da ce o sar asa in al 2-lea film ala cu subaru .... si o mers fain usruletu lui Raul :D
Under VT nu ai filmulete cu golfu IV ala galben ? |
Raul nu am film cu golful5...BMW M3 CSL nu am nici cu golful galben,lam vazut si pe ala la liniute da atuncea avea motor de 1.4
|
noah nui bai....mersi oricum....UNDER VT
|
pun eu cu golful galben in curand dar ceva local... filmat prin imprejurimi :)
|
1 Attachment(s)
Distrativa!!!!
|
1 Attachment(s)
:D :D :D :D inca una
|
Bv Raul :)!!!!!!!!! Tot asa.....Da ce motor aveai in masina ???? Ala vechi sau asta de acuma????
|
interesante filmuletele samb...ma intreb dc posesorii unor astfel de masini nu fac parte din aceasta comunitate...nu vreau sa trag concluzii pripite deci nu o sa zic nimic...sper sa se alature si altii cu masini puternice si frumoase...ca sa creasca si comunitatea din sm...
|
Quote:
|
apropo criwar... da-mi id-ul tau sa mai vb ca dupa neantelegerile noastre din trecut ar fi cazul sa incepem acest an si altfel, bine-nteles daca si tu crezi de cuviinta.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning