![]() |
Re: E36 - pisica albastra
plus diferenta
|
din partea ta sau a lui??nu ii faci si ei un topic??numai bine
|
din partea mea si totusi nu fac topic la o masina care nu m-ai este a mea,oricum bagasem multi bani si in ea
|
:D mosule numai bine,masina e de apreciat,plus interioru ala te lasa cu gura cascata. de la mine +10 mai rare asa amsini in romania. ce doar daca o ai uniform ca toata lumea atunci inseamna ca e frumoasa,gen packet M
|
iti spun sincer,am stat si am mai analizat inca o data masina ta,cine tea descurajat si criticat ''E INVIDIOS'' este doar parerea mea. masina e unicata,nu am cuvinte. credca so vad live as sta ore in sir pe langa ea. numai bine iti doresc
|
Quote:
o masina deosebita....:D frumoasa dupa gusturile omului......:lol: am vazut ca frumos la uni inseamna doar kit M/tehnic..si low se poate si mai bine de atata...de ex masina ta:D:D |
frate numai cunoscatori pe forumul asta ! am si eu o intrebare : in 2007 era moda cu m-paket ? eu zic ca da , si dak era , acei oameni care i-au dat acel premiu nu se pricep nu ? sprinter si pricop se pricep mai bine ! si pe langa ca se pricep asa bine mai au si mult bun simt , ei si ceilalti care jignesc fara sa le atraga atentia un admin . ca sa fii tratat bine pe acesta sectiune "BMW" trebuie sa indeplinesti 2 conditii : sa ai m-paket si sa fii prieten cu aplaudaci !
|
Quote:
deci nu numai M inseamna frumos:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
ai grija ce faci cu ea, si ai grija ca Ervin nu e singurul tuner din Romania...gusturile nu se discuta, dar...
|
Quote:
|
superb bmw'ul , felicitari !
|
da asa e,ervin nu este singurul tuner din tara dar cred ca este si cel mai ieftin si bun.
|
I E F T I N ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning