![]() |
Re: poze cu bora TUNING
am fost ieri la 4tuning day care s-a tinut in oradea si am avut ocazia sa vad bora aceasta live.... adevaru e ca arata mult mai bine in realitate ca in poza... in nici o poza nu se poate vedea cum stau jantele alea pe mashina...
bravo gabi super tare... ashteptam filmu cu prezentarea mashinii... cam pe cand crezi ca poti sa il pui? |
o as incerc sa il pun cat de curand ... problema mea este sericiul ... bucrand in banca am foarte putin timp liber ... sper ca in curand :lol: ... foarte curand :rolleyes2 si MERCIC mult de felicitari in ceea ce priveste masina
|
16 Attachment(s)
poze bora ... cam multe
|
frate ce tare e bora asta la care se deschid ushle in sus e chiar mortala pot sa spun
super tare... mai ai si altele? astept sa vad cu nerabdare si altaele daca ai mersi |
Nu mai am ... vezi pe situl din poze ... mai sunt pe acolo cu mai multe marci de masini modificate ... sunt foarte misto ... bft
|
15 Attachment(s)
Foarte tare topicul! In sfarsit intalnesc fani Bora! :)
Dar, pentru ca sunt proprietar de Bora Variant (Jetta Wagon) iata si cateva poze cu varianta "combi": |
niciodata nu am intels la ce ajuta pielea aia neagra de pe capota de pe Bora cu bicicleta pe ea.. poate ma ajuta careva..ms.
|
1 Attachment(s)
sami pun si eu fosta bora
|
6 Attachment(s)
cateva POZE si de la mine ;) :idea: momentan actuala BORA :twisted: :arrow:
|
Quote:
e de la warcraft parca poza nu? :D |
Asa ca idee, nu era mai interesant sa extinzi putin graficul si pe aripi , eventual si pe bara fata ?
|
Re: marfa bora,
marfa bora sau ma rog e super am si eu o bora tdi si m ar interesa si pe mine sa o tunez, eu sunt mai la inceput cu ea, o am de o luna, spoilarele m ar interesa bn nu la fel ca ale tale dar sa mi zici unde pot sa le fac un service bun ;) pls
|
Quote:
|
Quote:
|
da sunt mai frumoase alea inalte (eleroanele) dar important e sa vina bn pe masina si sa dea bn cu ea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning