Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   poze cu bora TUNING (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/17039-poze-bora-tuning.html)

bennygalea 05-06-06 11:12

Re: poze cu bora TUNING

am fost ieri la 4tuning day care s-a tinut in oradea si am avut ocazia sa vad bora aceasta live.... adevaru e ca arata mult mai bine in realitate ca in poza... in nici o poza nu se poate vedea cum stau jantele alea pe mashina...
bravo gabi super tare...
ashteptam filmu cu prezentarea mashinii...
cam pe cand crezi ca poti sa il pui?

Xel'Naga 11-06-06 12:11

o as incerc sa il pun cat de curand ... problema mea este sericiul ... bucrand in banca am foarte putin timp liber ... sper ca in curand :lol: ... foarte curand :rolleyes2 si MERCIC mult de felicitari in ceea ce priveste masina

DjVictor 27-07-06 09:57

16 Attachment(s)
poze bora ... cam multe

bennygalea 30-07-06 17:32

frate ce tare e bora asta la care se deschid ushle in sus e chiar mortala pot sa spun
super tare... mai ai si altele? astept sa vad cu nerabdare si altaele daca ai
mersi

DjVictor 01-08-06 17:00

Nu mai am ... vezi pe situl din poze ... mai sunt pe acolo cu mai multe marci de masini modificate ... sunt foarte misto ... bft

rudolf.s 08-09-06 00:15

15 Attachment(s)
Foarte tare topicul! In sfarsit intalnesc fani Bora! :)
Dar, pentru ca sunt proprietar de Bora Variant (Jetta Wagon) iata si cateva poze cu varianta "combi":

Bogdan SM 07-09-07 00:04

niciodata nu am intels la ce ajuta pielea aia neagra de pe capota de pe Bora cu bicicleta pe ea.. poate ma ajuta careva..ms.

naka66vio 09-09-07 23:44

1 Attachment(s)
sami pun si eu fosta bora

Xel'Naga 12-09-07 11:48

6 Attachment(s)
cateva POZE si de la mine ;) :idea: momentan actuala BORA :twisted: :arrow:

Jokerman170 12-09-07 21:19

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1095619)
cateva POZE si de la mine ;) :idea: momentan actuala BORA :twisted: :arrow:

tziai pus grafica pe capota? :p

e de la warcraft parca poza nu? :D

Bogdan_mb 13-09-07 02:10

Asa ca idee, nu era mai interesant sa extinzi putin graficul si pe aripi , eventual si pe bara fata ?

gagyu 21-09-07 17:35

Re: marfa bora,

marfa bora sau ma rog e super am si eu o bora tdi si m ar interesa si pe mine sa o tunez, eu sunt mai la inceput cu ea, o am de o luna, spoilarele m ar interesa bn nu la fel ca ale tale dar sa mi zici unde pot sa le fac un service bun ;) pls

FLAME 24-09-07 22:11

Quote:

Originally Posted by bennygalea (Post 404206)
care credeti ca e culoarea care prinde cel mai bine pe o bora tuning si ce spoilere ati pune pe ea? ati pune eleron? mojoritatea pozelor sunt fara eleron... credeti ca e suficient?... ashtept opinii

in curand mai multe poze

eu unul as pune un eleron pe o bora dak ar fi a mea....arata mult mai bn cu eleron...:D

Jokerman170 25-09-07 16:55

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 1116753)
eu unul as pune un eleron pe o bora dak ar fi a mea....arata mult mai bn cu eleron...:D

dap, personal imi plac cele inalte :p:twisted:

gagyu 27-09-07 21:56

da sunt mai frumoase alea inalte (eleroanele) dar important e sa vina bn pe masina si sa dea bn cu ea ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:38.

- Copyright 2026 4Tuning