![]() |
Re: E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ
Poze noi de la garaj???? sau dormiti :lol::lol::lol::lol:
Quote:
|
motorul este gata pe masina..aseara l-am testat si merge impecabil
mai astept sa se termine treaba cu diferentialul si sper sa o i-au in seara asta acasa sa ma apuc sa pun pe ea cadourile;) |
5 Attachment(s)
azi am montat triplele,am incaltat jantele de spate si am inviat trapa ca era in moarte clinica. suspensia nu am pus-o inca ca nu mi-au ajuns flansele, blocantul nu l-am pus ca nu s-a vrut sa fie pus..etc. am mai achizitionat faruri inpro cu angel eyes
|
bravo bravo...tine-o tot asa :D
numai cadouri frumoase primeste pisi asta :) |
Quote:
Jantele in schimb sunt crima. Cu astea ramane? Arata foarte bine masina, am sa urmaresc topic-ul cu interes. ;) |
Quote:
o sa le combin cumva cu unele M oem jantele,da..cu acestea va ramane. |
Quote:
Te-am mirosit eu la gusturi. ;) Bafta! |
Salut.Am inceput sa urmaresc proiectul si vreau sa-ti zic ca deja incepe sa-mi placa ce iese.Am sa urmaresc proiectul cu mare interes mai ales ca ai inceput cu jante ///M!Spor la modificari cat mai multe si fara incidente!
|
cum am spus , cauta niste stopuri M oem ;)
Jantele vin foarte bine , abia astept sa vad cum va arata si cu suspensia si cu kitul de M. spor la treaba |
Quote:
|
s-a montat si evacuarea cap coada de 325 si maine daca este frumos afara ne apucam de suspensie. O sa fac si ceva poze
|
4 Attachment(s)
azi am montat suspensia mai pe ninsoare asa..
|
arata misto lasata pe burta , dar trebuie niste distantiere din cate vad. intrebarea e ... o sa evazezi ptin aripile sau raman stock?
PS: ce susp ai folosit si cat ai coborat-o? |
ce suspensie ai luat si ce pret daca ai putea sa imi zici intr-un pm..bafta cu ea am sa urmaresc topicul in continuare
|
Quote:
spatele il voi lasa sa vina peste janta cu 2 cm Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning