![]() |
Re: E36 - My New Bmw
Azi i-am luat si faruri,originale bmw cu lupa,90% noi..tre sa le reglez maine ca am deranjat cuiburile de pasari deja:???:
Ceva sugestii pt angel-eyes? |
OEM...galben....
|
Quote:
|
Quote:
|
Albe sau albastruiul ala,ca tot e albastru inchis masina,sa fie in ton..daca era neagra POATE as fi incercat pe cele rosii,cu toate ca am auzit ca ziua nu prea se vad ...
Cand ii pun angel-uri nu vreau sa am erori in bord ca am inteles ca mai apar probleme dastea la e36 cu obc si e46:???: |
nu apar daca au modulul ala..am uitat cum se numeste....
http://www.speedstersource.com/REDCO...9_CHROME_H.jpg |
1 Attachment(s)
alb neon cu striatii :)
|
Nu pot robynetule sa vad poza .. vezi ca daca gasesc ce-mi place POATE ne intelegem la volanu ala,disperare mica:))
Si pana la urma unde gasesc angel-uri bune in Buc & montaj?ce-mi recomandati? |
1 Attachment(s)
stai ca o mai pun 1 data ... nu stiu d c a disparut ... e farul meu in caz ca a sters vreun moderator :)) nu e reclama la niciun site pe el de tuning.
PS: da`mi un pm cu ID`ul tau de messenger :)) |
Ti-am dat ... am pus si angel-eyes azi .. m-au dus 340ron cu tot cu montaj,le-am luat pana la urma din targ vitan ca era mai aproape si montajul tot acolo ... se vad foarte misto,sunt albe..o sa revin cu poze maine cred,cand ar trebui sa-mi vina si pleoapele ...
Sa vedem ce-i mai fac la exterior,ori kitul de M ori ceva custom,dar la ce preturi sunt pt niste plasticuri ma ia capu:rolleyes2 |
mai stai si pune-i m... nu te baga la fibra ca "pute"...
|
M M M si iara M..toate pisicile M...ceva custom ? hellooooo
|
Quote:
|
Quote:
|
un kit custom si cu gust arata de 2342342 ori mai bine decat un kit de M...prea multe pisici cu M. Ma rog gusturile si parerile difera
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning