![]() |
Re: Siteul Lockerz.com
am incercat si merge!
Multumesc Paul!Singura parte proasta e ca merge doar la un clip! |
Quote:
|
da acum am vazut!Aceste clipuri le pot vedea zilnic si pot acumula pct sau doar odata si bine?
:D |
Quote:
Nu te opreste nimeni sa te uiti de mai multe ori, insa nu vei mai primii puncte :) |
Am inteles!
Pacat ca nu stiu ce are de nu primeste nimeni invitatie si ma enerveaza la culme! |
Cei ce primesc invitatie sa caute in spam/bulk nu la inbox, iar daca nu se gaseste nici acolo, incearca resend invite.
|
Am incercat tot ce ai zis mai devreme!
Ba chear mi-am trimis si mie pe alt mail si tot nu primesc nimic:( |
Mi se pare ciudat ca,un tricou cu Oddys(sau cum se scrie)costa mai mult decat un PSP
|
Quote:
|
Quote:
Assassin's Creed: Bloodlines Bundle - PSP 900 PTZ Go - White 675 PTZ Ratchet & Clank Bundle - PSP 200 PTZ Intre primul si al3lea diferenta este data doar de jocurile cu care vin, sunt psp 3000 aman2. |
M-am gandit daca tot socializam intr-o comunitate sa ne putem ajuta si intre noi!
De aceea am nevoie de prieteni pe lockerz http://invite.lockerz.ro/[email protected] daca se poate sa ma ajutati!Chear daca aveti cont! Va multumesc,GiuGiu!:D |
A fost redeem aseara??Am vazut ieri pe site-ul lor ca e redeem?A prins cineva ceva?
|
Quote:
|
Redemption-uri sunt de regula la sfarsitul lunii...
N-am mai intrat pe Lockerz de vreo 2 saptamani... |
cate puncte ati mai facut??eu am vreo 156,30 de ptz facandule doar urmarind videoclipuri
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning