![]() |
Re: E30 - M5 cu jacheta de E30
in loc sa-l felicitati pe jae ...
stati si-o ardeti fix cum e mai urat pe lumea asta... va mancati unii pe altii de cur,ca cainii felicitari :) bravo jae :D te-ai dat bine la un moment dat la vitantis se dadeau calin cu jae ... doar ei pe traseu va dati seama ? 2xm5v8? :D a fost haos maxim ce sunet... ce fel... superb... |
Quote:
v ati trezit si voi.......? hai luati pijamaua si-napoi in pat.........lasati topicul omului curat nu l mai inpopotonati cu vise. |
bravo JAE felicitari....esti de nota 20, super baiat, poti glumi cu el , de treaba,
, despre masina cuvintele nu isi mai au rostul.....grava... oricum stiu ca vei ajunge sus in campionat ...se vede ca nu ai toata tigla pe casa..:)...si te dai f. bine....;) succes in continuare.... sal....... |
masina este de vanzare fara motor si cutie.
|
mah voi puneti ceva la cale :D
traian o vinde, tu vinzi una si acum si jae bafta in ce v-ati propus |
Quote:
adik masina va primi un motor si o cutie??????? sau dau 4000 p placutele de inmatriculare...ca mai stiu masini dastea ! |
esti interesat de masina asta in mod special ? vrei sa dai cei 4000 si nu sti pe ce ?
-frane fata M3 e46 -punte spate completa M5 e39 -bucsi articulatie poliuretan -rollcage -rezervor custom -suspensie sport special conceputa pt drift custom made -pompa benzina debit marit Walbro -Urmeaza a fii montate: - frana de mana hidraulik - scaune scoica fixe + centuri - plus multe alte modificari exterioare care vor aparea pe parcurs in banii astia intra si placutele de inmatriculare. special pentru tine. |
Quote:
MASINA ARE MOTOR ????SE VINDE CU MOTOR ????O CUMPAR SI PLEC PE ROTI SAU PE PLATFORMA?? ASTA INTREB...EU NU AM FOST IRONIC !!!! SI DA MA TENTEAZA MASINA...CA EU NU SUNT CA ALTII SA FAC POSTURI AIUREA...SAU SA SCRIU IN "aROGANTE":) |
se vinde fara motor si cutie. doar caroseria cu toate modificarile mai putin motorul si cutia. deci iti trebuie o platforma.
|
sau o zgarda si il tragi dupa pisica :))
@ pacat d proiect era unul promitator, dar sa speram ca ajunge pe maini bune :lol: succes |
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning