![]() |
pai cand o sa apara ala nou in turcia si grecia.... la noi o sa vina matiz cu face-lift... si tot asa :D
|
Re:
Quote:
mie nu prea imi vine sa cred 20-30 in plus la motor de matiz doar prin \"chip\"... si facut de mtm.... ca un exemplu de comparatie: cipuirea mtm pentru motorul de pe Octavia 1.9Tdi 110 cai... o duce la... 130 de cai... adica doar 20 in plus (nu zic de cipuitorii de la noi care cica o duc la 140 :lol: ) si tu zici 20-30 pe motor mult mai mic si aspirat.... :roll: :roll: |
bogdan 16v esti cam rau in ceea ce priveste matizu .eu de exemplu nu vreau asa masina dar daca alta nu ai asta este .tot faci scandal ca 170 nu are cum sa mearga
in primul rand mai are mici modificari admisie evacuare etc si faza ca la tico si matiz is la fel motoarele nu stiu dar o sa ma uit sa vad .eu stiu ca tico are motor mai mic 850 parca |
Nu sunt rau deloc, SUNT REALIST. Ceea ce multa lume de p-aici nu prea e...Dar ma rog, ramaneti la visele voastre ude cu masini concepute pt orash, economice, nicidecum pt \"blana\"...un filtru de aer si o evacuare sunt 0 pt un motorash ca asta fara alte modificari....
Tico si Matiz au ACELASI motor, cu diferenta ca Matiz e pe injectie...Tico are 48cp, Matiz are 51cp...Mi-e lene sa mai caut pe net sa-ti dovedesc...Si in plus, Tico trage mult mai bine, pt ca in primul rand e mai usor, si in al doilea rand cu 2 miscari de surubelnita unde trebuie il faci sa rupa, bineinteles cu dezavantajele de rigoare(in primul rand consum enorm)... |
stiu bogdane ca trage mai bine tico
vine si poza cu 170 .o innebunit asta si o mers si o facut poza |
:D :D inseamna ca nui intreg la cap ..dar eu unu astept poza ...nu zic eu am mers cu matiz pana la mare si am filmat pe telefon matiz \"stock\" :D si abia a mers 150 :)
|
bine bine cata stai ca o sa puna .si el e nerabdator
si cam nebun .eu unul nu m-as risca cu asa ceva |
pai cata, tu te-ai dus in Ro cu RS4 si-ai fost la mare cu un Matiz? ia zi cum ti s-a parut fatza de RS4 ? :lol: :lol: :lol: (intrebare de baraj)
|
:lol: asta este pimp..rs4 era stricat ..putini stiu am stat fara masina peste o luna de zile am plecat la mare cu masinalui frate miu s4 si un bmw 530d si matizu :lol: si am zis hai sa merg si eu cu un matiz ca nam mers niciodata...dammse mai baga omul si in niste depasiri din alea :shock: :shock: abia mergea masina :lol: parerea mea.
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cu matizu???? looool beton cata eu cred ca a fost o experienta unica pt tine |
matizu e matiz shi mere ca el insushi... comparatziile sunt de prisos, doar nu va ashteptatzi sa zboare.... ce naiba suntetzi oameni serioshi... dar gefu nu este normal.... a mers cu 170.... cei drept la vale ... oricum nu se merita riscu.
|
Re:
Quote:
|
:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: matiz power loool
|
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D matiz power loooooooooooool
|
inca astept poza, sunt foaaaaarte curios si am 3 intrebari:
1.cum ari urcat matizu in avion? 2.de la ce distanta i-ati dat drumu ca sa prinda viteza asta? 3.cum arata matizu dupa aterizare? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning