![]() |
Re: Renault 5 GT Ph1 87 vs Clio Sport 2005...nu pot sa il prind
2 Attachment(s)
Si respira din nou...
|
incearca sa pui in practica ce a zis sgm-ul...sunt rare si scumpe chiuloasele de r5...(alea bune ma refer) sau o garnitura mai groasa de care a zis lucian...;) merge o varianta din cele doua vezi care iti e mai la indemana...man bafta la proiect...:)
|
deci treaba este asa,care este:
masina nu mai fuge cum fugea,clar! motorul s-a decomprimat bine de tot...de cateva zile ma tot chinui sa trec de un golf 5 gti 2.0tfsi, imi dadea 2 masini la 0.9-1.0bar la inceput, am mai lucrat ceva la carburator, acum am recuperat aprox cele 2 masini,in sensul ca termin undeva in portiera lui,roata lui spate,etc...concluzia: 1.bucurie pe capul proprietarului de gti ca ma face 2.bucurie pe capul meu ca nu mai plec acasa remorcat,ci plec pe roti...garnitura facuta cu ajutorul lui Puiu este fenomenala,stau si ma gandesc uneori...parca visez...ma dau cu masina si nu se strica...cat despre 5 gti,vestea proasta este ca oricand mai pot da drumul lejer la inca 0.1-0.2 bar,suficient cat sa scot capul primul in fata in 400m...insa ma opresc aici vis-a-vis de el,trebuie sa incep sa caut masina din titlul topicului,clio-ul sport de 180cp...nu am mai vazut-o de o vreme in oras...va tin la curent cu ce si cum se mai intampla... |
dragos, esti.... back in bussiness ;)
|
Renaultul Clio vine la Suceava duminica....daca-ti era dor.
|
interesant
|
un diesel de consum primiti in disputa voastra? :oops: :oops: :oops:
|
sau tot un g5 gti dk mai vrei :)
|
despre tdi,cristi,eu primesc,chiar sunt curios cum s-ar finaliza vesnica disputa,initiata de KWX,intre ascutitoarile de R5 si TDI-ul impins rau...
si primesc si golf5 gti,asta insa la sfarsitul confruntarii cu zgb,sa mai pot da cei 0.2 bari necesari pentru fericirea sufleteasca. |
bine ca ai trecut peste probleme...si mai ai inca multe sanse sa demonstrezi ce se poate face dintr-un R5...;)...bafta in continuare!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
a e no fun atunci...noul proprietar sigur nu stie sa-l manuiasca ca vechiul proprietar e f logic
|
dar curand bogdan scoate pe piata alt r5 ;)
|
De ce?Spera sa bata R5 de la Craiova?Sincer ..... cred ca nu are sanse.....parerea mea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning