![]() |
Figurina...
4 Attachment(s)
Salutare...de 2 zile m-am apucat sa fac o figurina de pilot-Mig 21 Lancer in memoria celor doi piloti(vecini) morti de la Campia Turzii...nu stiu daca e locul cel mai potrivit unde sa postez,dar din cate stiu sectiunea se numea Hobby,modelism,machete&stuff. Am inceput confectionarea pilotului dintr-un arbitru de pe tortul de ziua mea...
-taiat si repozitionat mainile -chituit si facut forma... -in mana dreapta v-a fi casca pilotului. cam asa arata pilotul deocamdata... |
Re: Figurina...
Dumnezeu sa-i odihneasca.
Frumos ce vrei tu sa faci si iti urez bafta si spor la treaba:!: Din ce e facut arbitrul/viitorul pilot...? |
Quote:
|
Foarte frumos ce vrei sa faci! Dumnezeu sa'I ierte...
|
Quote:
mersi frumos...acum i-am facu casca,urmeaza scoaterea la imprimanta a gradelor,si insignelor de aviatie,finisarea si apoi vopsirea si lipirea abipildurilor:D |
8 Attachment(s)
figurina e terminata:D...i-am facut si o mica cutie:D...Scuze de numarul prea mare de poze
SPER SA VA PLACA !!! |
Un gest nobil din partea ta, felicitari man ii sta bine in cutiuta:!:
|
multumesc frumos ;)...urmeaza sa prezint la "machetele mele" si un MIGUL cu care s-au prabusit cei 2...tot in memoria lor facut.
|
D-zeu sa ii ierte...ca au fost nevinovati...si ce e furtunasul ala care iese din casca?:rolleyes2
|
Re: Machete in lucru - X1190
salut....majoritatea de aici imi stiti Skoda aceea neagra...
I-am spart spoilerele si pragurile si ma apuc serios de ea... Daca se poate sa imi dati niste idei/poze cu skode(octavia 2) tunate...... asa arata pana mai ieri. https://forum.4tuning.ro/505-machetel...0/page-11.html |
3 Attachment(s)
salut...
a venit momentul sa pun poze cu Skoda ...cu ce am lucrat la ea saptamana asta...mai am foarte mult(dar,am dat vacanta) am timp... |
mi se par niste spoilere mult prea badarane pentru o skoda, dar de fapt tu ce urmaresti?pe ce stil de tuning mergi?
cred ca se potrivea mai bine ceva discret, sau sa fi incercat sa o convertesti la o skoda model rs.-cred ca ar fi aratat mai bine. bafta, si asteptam progrese! |
6 Attachment(s)
am revenit cu ceva poze cu skoda...
arata cam asa... i-am pus plasa la bara fata,pozitii fata/spate..... la motor bara de rigidizare |
Nu vreau sa te superi pe mine dar bara parca e de camion..iar plasa incearca sa o pui pe interior:!:
|
Nu ai nicio simetrie stanga-dreapta, intr-o parte bara e mai groasa, in cealalta mai subtire, intr-o parte distanta dintre zona de sus si cea de jos e mai mare, in cealalta e mai mica... Ma opresc aici.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning