![]() |
Re: CJ 66 HAN
faza cu acel condensator e cel mai bine , deoarece am vazut pe multe masini si au fost multumiti de el :) plus ca nu e asa scump undeva la vreo 2 milioane parca ...
|
1 Attachment(s)
ceva de genu se intampla acuma :))
musai un condensator ca si faza scurta bate mai slab :) |
ceva jenti in 3 prezoane ? careva ?
|
un pret la capota si la grila stie cineva ( bad boy ) ? ..... aproximativ cat m-ar costa sa le modific
|
ptr grile si capote apeleaza la mine, iar jante am eu 4 jante pe 13" din aliaj, sunt albe[ nu cele de pe masina mea ] dar sunt in 4 prezoane 4*100, cauta eventual niste flanse[le dau ieftin]
|
5 Attachment(s)
sa nu bata asa tare vantu pe aici :)
|
m-ai sterge ma parbrizu :)) mandru esti tu cu filtru sport:P spor la treburi
|
era soarele :)
|
Ingrijita masina..curat motorul..bafta cu ea..
|
normal asa ii sta frumos la un motor :D sa fie curat ... eu mai mereu dau pe el sa il curat ....
|
vezi k twitterele alea nu au ce cauta acolo.nu se pun sa iti bata asa.ori sub bord ori langa difuzoare dar orice ar fi nu sa-ti bata inspre cap(ureche,nas gura bla bla).cel mai bine sub bord in colturi...
|
astia de la tzara asa is:))
|
le-am avut mai demult prin toate pozitiile puse si pana la urma le-am pus intr-o zii acolo si acolo au ramas :)
o sa incerc sa le prelungesc firele sa le pun undeva |
Quote:
La majoritatea maşinilor străine, le vei vedea lāngă oglinzi. |
daca te referi la opel sau pasat :) da ... intradevar e langa oglinzi sau de exemplu la fratemio in corsa le are din fabricatie langa deschizatoarea de la usa .... depinde ....
Daca e sa o luam normal ar trebui puse unde se aude cel mai bine tzaraitul ... ca pot sa le pun si eu sub bord si sa nu mai aiba nici un efect :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning