Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   IaDaciaa (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/16616-iadaciaa.html)

aleks 02-05-06 17:47

Re: IaDaciaa

am o curiozitate...
planetarele cum or arata?
ca la atata putere de pus pe asfalt...

alex_102 02-05-06 17:53

Quote:

Originally Posted by TufY
si cu cine te dai tu pe bani multi ????

Cu masina Albei ca Zapada care e fost pregatita special in atelierul celor 7 pitici... a venit special din Tara Minunilor ca sa se dea cu el... era in vizita la Alice... sau poate a fost el in Tara Minunilor... acolo orice este posibil...

Psycho 02-05-06 17:54

are tractiune spate sa`i puna pe toti ;)

alex_102 02-05-06 17:55

Quote:

Originally Posted by aleks
am o curiozitate...
planetarele cum or arata?
ca la atata putere de pus pe asfalt...

Sunt planetare facute special dintr-un material secret... este ceva furat din atelierele guvernului american care vrea sa trimite prima Dacia in spatiu!

alex_102 02-05-06 17:57

Quote:

Originally Posted by alex_102
Sunt planetare facute special dintr-un material secret... este ceva furat din atelierele guvernului american care vrea sa trimite prima Dacia in spatiu!

Prima Dacie care va orbita Terra va fii totusi in 4 usi... cu UN ECHIPAJ FORMAT DIN PATRU FEMEI PE TURBO-SISTEM ... vorba melodiei.. :D

Psycho 02-05-06 18:11

Quote:

Originally Posted by alex_102
Prima Dacie care va orbita Terra va fii totusi in 4 usi... cu UN ECHIPAJ FORMAT DIN PATRU FEMEI PE TURBO-SISTEM ... vorba melodiei.. :D

dedica acest post acelui tip de cassanova care invarte volan de ranault pe dacie nova ...

quick_5hifter 02-05-06 18:42

-o fi mintit omul in legatura cu unele aspecte, dar si voi ati sarit calu' rau de tot, fara suparare...ati aratat inca o data cum functioneaza spiritul de gloata: hai sa sarim toti aia mai nepriceputi dupa ce si-a dat cu parerea un cunoscator (de exemplu SGM); nu era mai elegant sa-l credeti pe cuvant si sa-l lasati sa se faca singur de ras (daca era cazul) la prima intalnire cu el? il convocati la o cursa, ceva, macar purtati o discutie cu el...nu asa se procedeaza; iar pentru cel cu pariul -> daca are 239 cp, te astepti ca omul sa-ti dea tie masina lui? tu asa ai face in locul lui?
-hai sa dam dovada de un pic de fair-play, daca nu aveti dovada contrarie nu mai acuzati/negati (nu ca eu as fi pus botul, dar totusi...orice barfa pleaca de la un sambure de adevar)
-gabi, ai un punct de vedere, dar eu nu cred ca inchiderea topicului in 24 de ore este solutia cea mai buna...asta e numai parerea mea, care in fond nu conteaza
numai bine!

Psycho 02-05-06 18:55

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
-o fi mintit omul in legatura cu unele aspecte, dar si voi ati sarit calu' rau de tot, fara suparare...ati aratat inca o data cum functioneaza spiritul de gloata: hai sa sarim toti aia mai nepriceputi dupa ce si-a dat cu parerea un cunoscator (de exemplu SGM); nu era mai elegant sa-l credeti pe cuvant si sa-l lasati sa se faca singur de ras (daca era cazul) la prima intalnire cu el? il convocati la o cursa, ceva, macar purtati o discutie cu el...nu asa se procedeaza; iar pentru cel cu pariul -> daca are 239 cp, te astepti ca omul sa-ti dea tie masina lui? tu asa ai face in locul lui?
-hai sa dam dovada de un pic de fair-play, daca nu aveti dovada contrarie nu mai acuzati/negati (nu ca eu as fi pus botul, dar totusi...orice barfa pleaca de la un sambure de adevar)
-gabi, ai un punct de vedere, dar eu nu cred ca inchiderea topicului in 24 de ore este solutia cea mai buna...asta e numai parerea mea, care in fond nu conteaza
numai bine!

asta shtii cum e k ala cocosulx care se lauda k are un renault cu nos si k nu`l scoate decat la illegale k il scoate politia si ka re 250 de cai etc .. ce drq .. mah chiar asa de dusi suntem ...

Amedeus 02-05-06 19:06

Ma bag si eu acum la sfarsit, dar ati observat pompa centrala de frana ?
Simplu circuit si fara servo, la o masina care cica atinge viteze enorme. Viteza ca viteza dar mai trebuie sa si opresti. Nu?

VLAD_85 02-05-06 19:54

Omul nu e la locul lui....... muzica din spate consta intr-un casetofon de Cielo, motorul are 240 de cai din care vreo 220 morti.....cat despre masina per total nici la REMAT nu-l primeste
Va spun eu ca el a vrut sa puna masina pe HAZ.ro dar a gresit site-ul.......intelegeti-l si pe el ca e praf omul.

Emphisem 02-05-06 20:02

Quote:

Originally Posted by VLAD_85
Omul nu e la locul lui....... muzica din spate consta intr-un casetofon de Cielo, motorul are 240 de cai din care vreo 220 morti.....cat despre masina per total nici la REMAT nu-l primeste
Va spun eu ca el a vrut sa puna masina pe HAZ.ro dar a gresit site-ul.......intelegeti-l si pe el ca e praf omul.

Vlade ai dreptate frate omul nu e sanatos.........ii ofer eu un Dyno gratis dar daca are sub 40 de cai imi da mie masina sa o arunc in Dambovita

mihai88 02-05-06 20:11

fac o oferta platesc io dyno si daca are sub 60 de cai sa mi-o dea mie sa pun paru pe ea la romana

io zic ca merge :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

da deja o dam i offtopic

adu vere un film cu masina asta de "240" cai sa ne lamurim

BASU 02-05-06 20:13

pot sa spun doar 2 lucruri despre dacia asta

1 a trecut odata pe langa mine cu viteza mare si URLAU tare tobele... si nu am stiut ce e ca nu mai vazusem dacie cu jenti pe 17 :rolleyes2 :lol:
in fine la prime impresie m-a socat... mie imi place aspectul spartan.. dar ma indoiesc de performantele motorului

2 este de vanzare 8)
https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...a_xx21443.html

mijulsef 02-05-06 20:33

ce cazan sa ma bata mama !

NightClubRacer 02-05-06 21:19

gata hai sa numai fim asea de rautaciosi, asta e a gresit...

All times are GMT +2. The time now is 17:12.

- Copyright 2026 4Tuning