![]() |
Re: IaDaciaa
am o curiozitate...
planetarele cum or arata? ca la atata putere de pus pe asfalt... |
Quote:
|
are tractiune spate sa`i puna pe toti ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dedica acest post acelui tip de cassanova care invarte volan de ranault pe dacie nova ... |
-o fi mintit omul in legatura cu unele aspecte, dar si voi ati sarit calu' rau de tot, fara suparare...ati aratat inca o data cum functioneaza spiritul de gloata: hai sa sarim toti aia mai nepriceputi dupa ce si-a dat cu parerea un cunoscator (de exemplu SGM); nu era mai elegant sa-l credeti pe cuvant si sa-l lasati sa se faca singur de ras (daca era cazul) la prima intalnire cu el? il convocati la o cursa, ceva, macar purtati o discutie cu el...nu asa se procedeaza; iar pentru cel cu pariul -> daca are 239 cp, te astepti ca omul sa-ti dea tie masina lui? tu asa ai face in locul lui?
-hai sa dam dovada de un pic de fair-play, daca nu aveti dovada contrarie nu mai acuzati/negati (nu ca eu as fi pus botul, dar totusi...orice barfa pleaca de la un sambure de adevar) -gabi, ai un punct de vedere, dar eu nu cred ca inchiderea topicului in 24 de ore este solutia cea mai buna...asta e numai parerea mea, care in fond nu conteaza numai bine! |
Quote:
|
Ma bag si eu acum la sfarsit, dar ati observat pompa centrala de frana ?
Simplu circuit si fara servo, la o masina care cica atinge viteze enorme. Viteza ca viteza dar mai trebuie sa si opresti. Nu? |
Omul nu e la locul lui....... muzica din spate consta intr-un casetofon de Cielo, motorul are 240 de cai din care vreo 220 morti.....cat despre masina per total nici la REMAT nu-l primeste
Va spun eu ca el a vrut sa puna masina pe HAZ.ro dar a gresit site-ul.......intelegeti-l si pe el ca e praf omul. |
Quote:
|
fac o oferta platesc io dyno si daca are sub 60 de cai sa mi-o dea mie sa pun paru pe ea la romana
io zic ca merge :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) da deja o dam i offtopic adu vere un film cu masina asta de "240" cai sa ne lamurim |
pot sa spun doar 2 lucruri despre dacia asta
1 a trecut odata pe langa mine cu viteza mare si URLAU tare tobele... si nu am stiut ce e ca nu mai vazusem dacie cu jenti pe 17 :rolleyes2 :lol: in fine la prime impresie m-a socat... mie imi place aspectul spartan.. dar ma indoiesc de performantele motorului 2 este de vanzare 8) https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...a_xx21443.html |
ce cazan sa ma bata mama !
|
gata hai sa numai fim asea de rautaciosi, asta e a gresit...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning