![]() |
Re:
Quote:
|
Miodrag - 14 Nov 1986 - 18 ani!!!
|
:oops: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... invitatie! cine se inscrie la un chef?? 27-28 nov! sa ii zicem unul surpriza. Locatia e cam tot aia de la ziua mea. Oamenii cam tot aceiasi plus (sper) cei care nu au binevoit sa vina atunci! Muzica aduc eu ... mancare si suc eu zic sa punem bani! Iar cheful asta e cadoul RR-ului pentru una dintre membrele mai putin oficiale ca sa zic asa. Ma rog pentru atentii individuale nu ma bag! E ziua lui Cyntia!
|
dak trebuie mergem :wink: . care se mai baga? c'mon people let's blow that joint.
weekend full a-r fi ala, dimineata la arad(dak se mai tine), seara la chef, blana |
Quote:
LOL v-o las voua oricum.....Me Driver nenea, NOT Drinker.....sper, ca poate cu voi ma duc pe P(bip)(bip)(bip) :!: :!: sa n-o lungesc ca se rupeeee : VIN si EU |
:wink: deci care vine? dati si voi un pm sa va stiu ... sa ne organizam un pic!
|
nonamee, cunostinta ta de cand e membra RR? ca nu m-am dumirit inca :?
|
mah yo vin , se poate sa lipsesc ? , dar totusi akimoto are dreptate : tre' sa faca ceva sa demonstreze ca merita sa faca parte din RR.
are cineva vreo idee ? :twisted: |
mi lene sa editez toate posturile...
adica....daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca o sa le sterg pe toate care-s off topic...da' mai spre seara akimoto |
sa postez si eu din timp ziua mea. din timp nu gluma
ZIUA INDEPENDENTEI DE STAT A ROMANIEI, ZIUA EUROPEI: 9 mai 8) |
:twisted: :twisted: deci ar trebui deja sa incepi sa dai de baut!
|
cine m-a pus sa zic cand e ziua mea tocmai de-acuma, ca aici toti vor liquare magica..vaiiiii :drunk:
|
Am vorbit cu nonamee si intalnirea este maine seara la ora 21 in Mehala unde intoarce troleu' 13.
Don't miss guyssssz |
heheee, si a trecut si cheful de aseara, ce sa zic....a fost ok, mi-au placut multiplele prestatii ale blondelor (stiti voi care). in concluzie, sa vedem pozele
|
5 Attachment(s)
sa-mi spuneti care nu vreti sa apara pe forum, ca eu le-as pune toate :twisted: :twisted:
cateva au iesit 'aburite/afumate' de bere :lol: nu, glumesc, dar aparatul era inghetat. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning