![]() |
Re: Nubira 1 - NT-98-ADU
4 Attachment(s)
Intre timp a aparut si suspensia sport pe fata:lol:. Alta viata chiar si pe zapada. E mult mai asezata.
Apropos: nu stiti de ce au facut astia cu ochii oblici suspensia asa inalta la Nubira?:-P In ultima poza se poate observa si mecanicul meu, un om deosebit de priceput, caruia ii multumesc si pe aceasta cale, mai ales pt. faptul ca-mi suporta toate ,,fitele" |
au facut-o sa mearga pe aproape orice timp de drum din cauza asta era asa inalta + barca :lol: in principiu este perfecta pentru drumurile noastre ;)
|
incet,incet incepe sa prinda forma :D da si tu mai multe detalii despre noua suspensie(producator,pret.etc.etc),nu mai fi asa secretos :D :D
cat despre lupele astea h4,dc spui ca ar fi batut pe camp daca vopseai oglinda? :( dispersia nu o face lupa??? explica-mi te rog :D |
Sunt doar niste simple arcuri sport de Golf 3 care au potrivit perfect. La telescoape, am adaugat inca un limitator ca sa nu dau cu burta de pamant. Asta pana voi gasi telescoape pe gaz la u n pret decent.
Cu lupele nu e mare smecherie: faza scurta e prin lupa, faza lunga prin oglinda ca sa bata regulamentar. Pe mine m-a interesat scurta sa nu bata imprastiat si lupele pentru asta sunt. Nu e nici un secret, sunt doar lucruri normale pentru masini vechi.;) |
si pe spate ce pui ? :rolleyes2 tot de Golf 3
|
Aici e beleaua:cry: Inca nu stiu si am emotii. Maine sper sa desfac spatele si sa vedem ce potriveste si daca gasesc. Daca nu, am puso:nervious:
|
Stiam eu ca o sa iasa ceva si din aceasta family car.Am si eu cateva intrebari,lupa cum ai prins-o in far,ai lipito,este diferenta mare?Si inca ceva crezi ca sar merita sa ii pun doar arcuri sport pe fata la a mea,asa cateva luni pana fac rost si de spate sau pare prea ridicata de cur?
|
Quote:
Incet incet isi schimba fatada masinuta, succes pe mai departe domnu' .... |
Quote:
Arcuri sport doar pe fata momentan poti pune, insa fara telescoape pe gaz sau intarite e cam riscant. Daca tot vrei sa faci treaba asta, mai baga un limitator pe tija telescopului sa nu dai cu motorul si cutia de pamant. |
Quote:
|
Hm... mi-am adus si eu aminte ca am de Felix niste lupe... Poate ma apuc si eu de asa ceva :)
Felix, pe astea le-ai montat parca mai simplu decat pe cele de pe cielo nu? Adica doar le-ai prins de oglinda si atat...parca la cielo m-ai facusei niste modificari... Se vede ca incet incet iese ceva frumos din Nubira asta (nici nu ma gandeam altfel) :) Sa ai noroc cu ea si sa fii sanatos! |
Da Andrei, la Cielo le montasem cu tot cu soclu, dupa ce in prealabil am inlaturat tablita de pe mijloc. La Cielo m-am chinuit mult mai mult pt. ca sticla avea striatii si focaliza aiurea lumina. Da, astea le-am prins de oglinda si atat. Merci de urari si tie spor la treaba si sanatate multa. De cand mai muncesc cate un pic pe la ea, parca ma simt mai bine.:lol: Dupa ce terminasem Cielo si dupa problema care am avuto, intrasem intro stare de amorteala totala. Este cat se poate de binevenita masinuta asta stock.:lol:
@Andutu. In comert sunt destul de scumpe. Vazusem de Audi cu 102ron parca ambele, insa cauta 2 faruri sparte de Golf 4, Passat, Audi scoti lupele cu suportul de prindere si le montezi la tine. |
app: daca nu gasesti arcuri care sa se potriveasca pe spate,sa stii ca sunt niste baieti care ti le pot comprima pe cele actuale :D
|
Arcurile masinii raman asa cum sunt pt. ca viitorul proprietar sigur o s-o vrea mai inalta, sa care grozav cu ea ca e wagoon:lol:
Gasesc eu niste arcuri ca doar nu e mare avere! |
esti de belea =))) deja stii ca o sa o vinzi? :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning