Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - KingDesign (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/164453-machete-lucru-kingdesign.html)

KingDesign 12-06-12 16:06

Re: Machete in lucru - KingDesign

Dupa luni de zile de cautare am gasit modelul del mai potrivit pentru o macheta Solenza si anume un VW Golf MK4 Variant.

FED express 12-06-12 17:31

Quote:

Originally Posted by KingDesign (Post 5063001)
Dupa luni de zile de cautare am gasit modelul del mai potrivit pentru o macheta Solenza si anume un VW Golf MK4 Variant.

Adica dintr-un break/variant tu vrei sa faci un sedan ?

KingDesign 13-06-12 10:05

Da, asta e planul.

Gabriel_175 14-06-12 08:28

Mult noroc atunci.Cred ca scala e 1/24.

KingDesign 14-06-12 10:24

Da, este la scara 1:24. Mai mare nu am gasit.

KingDesign 05-11-12 16:22

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4969406)
Nu-i o crima ce a facut acolo, n-a iesit, se curata si se reface, eu am dat vopseaua jos de pe o dacie de 2 ori si a 3-a vopsea inca nu am apucat sa o dau pe caroserie.
Intai trebuia sa dea stratul cu acoperire mai mare si apoi formele tribalului dar nu e o crima, o rezolva omul....
App, inca un sfat, cand tragi autocolantul, nu-l taia la imbinari, de exemplu intre capota si aripi;) si cand tai autocolantul, incearca cu o ustensila care sa nu-ti tremure in mana, eventual un foarfece, cand ai strans o data ai taiat si ai facut si curbura....eventual ca sa ai 2 bucati la fel, pac la colturile care ies din aria care e necesara, adica daca scoti o semiluna si iti trebuie 2 bucati identice, le pui in oglinda bucatile din care decupezi si capsezi in zone care nu-ti trebuie, adica in partea de autocolant care o arunci;) si ai bucati identice, si cu foarfecele iese sigur;) Oricum ideea e foarte buna cu modelul...

M-am apucat să refac vopseaua pe machetă. Am renunțat la modelul tribal, am să aplic niște dungi albe pe partea dreaptă a machetei.

Īntre timp a devenit RHD. Poate singurul Audi RS4 de la Maisto cu volanul pe dreapta.

KingDesign 06-01-13 15:38

9 Attachment(s)
O nouă modificare și de data asta unicat. Varianta europeană a Holden Comondor Pick-up adică

9. BMW 330i Pick-up 1/24.

bmwh548 06-01-13 15:44

Commodore :-P

Interesanta ideea, ma batea gandul sa fac asta dintr-un pick-up Dacia, sunt curios ce iese din a ta.

KingDesign 08-01-13 19:21

4 Attachment(s)
Alte lucrări la machetă...

KingDesign 10-01-13 11:21

Tot mă gāndesc la schema de vopsire a machetei. Fiind vorba de un BMW culoarea de bază va fi alb, și m-am gāndit la niște dungi īn culorile Martini Racing.

Poate cineva să mă ajute cu codurile RAL ale culorilor din combinația Martini?

Aștept și alte idei.

KingDesign 15-01-13 12:54

Un nou proiect se arată la orizont. De data asta nu e vorba de tuning ci de construcția de la 0 a unei machete Warszawa M20. Varianta poloneză a renumitului model Pobeda M20.
Proiectul se extinde pe 2 ani, timp in care DeAgostini va oferi modelul pe bucăți (100 de numere).
Aaa, si am uitat scara. Cea mai mare din colecția mea: 1/8.
Alte detalii aici.

Reme 17-01-13 10:59

Quote:

Originally Posted by KingDesign (Post 5320019)
Un nou proiect se arată la orizont. De data asta nu e vorba de tuning ci de construcția de la 0 a unei machete Warszawa M20. Varianta poloneză a renumitului model Pobeda M20.
Proiectul se extinde pe 2 ani, timp in care DeAgostini va oferi modelul pe bucăți (100 de numere).
Aaa, si am uitat scara. Cea mai mare din colecția mea: 1/8.
Alte detalii aici.

tare rau ceea ce vrei sa faci...

KingDesign 01-02-13 20:07

7 Attachment(s)
BMWul a primit un strat de vopsea...

neamtu07 01-02-13 20:10

Ce s-a intamplat cu vopseaua ?De ce are ataea punctulete in ea?

Reme 01-02-13 21:30

cred ca are cam multe gunoaie in vopsea. Imi place ideea masinii si cred ca ii trebuie alta vopsire :D

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning