![]() |
Re: facultate:recomandari,discutii....
Quote:
|
pai in primu rand eu la anu voi vedea nu acum ! :) dar cum vedeam baietii ca o dadeau cu romano americana ... era o idee sa incerce la romano britanica unde iti zic eu ca iesi alt om... cine cunoaste cum e englezu poate sa spuna ;) nush dar m-am uitat pe site si mie unu imi convine ! nush sigur daca e acreditata sau nu :(
iar la stat ar fi pacat sa ia medie si sa nu incerci... cine draq vrea cheltuiala ? nimeni..si apoi poti face particulara una daca poti :) in plus daca aveti atestat la ce se cere intrati vara admitere la romano americana;) |
Quote:
Dar am mai auzit de la multi altii ca e tare facultatea si daca vrei sa inveti inveti... |
depus dosar azi in TM:
Politehnica: facultatea de mecanica...prima optiune inginerie mecanica (oricum repartizarea pe domenii se va face dupa primul an), asa ca mi s-a spus sa trec acolo toate domeniile Univ. de Vest Tm: stiinte economice...tot asa...repartizare pe domenii dupa primul an. sambata...Universitatea Oradea: stiinte economice... have fun! |
Hello people :D
A trecut si primul an de facultate :D Acum am o intrebare pentru cei care stiu ceva despre romano-americana...in special pt cei din anul 3 din toamna... Se va da o sesiune in toamna? si daca da cand va incepe?! :| Eu am "doar" 7 restante asa subtire :D si un record de 4 seminare si 2 cursuri la care am fost intr-un an...in ciuda faptului ca am stat la 50 m de facultate :) |
Eu mi am zis sa aleg telecomunicati si am ajuns la drept am terminat dreptu si am zis sa ma axez spre politie poate ajung si eu undeva un subofiter sau poate ofiter politai sa fiu dar am ajuns la politia de frontiera :D nu e intotdeauna cea ce iti doresti sa si iesi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning