![]() |
daca pui si un motor de golf..deja degeaba ii mai spui broscuta (doar pentru caroserie) iar daca mai bagi si roti late...o faci din Broscuta...BMW...dar merita sa incerci faza cu broscuta. Daca vrei sa iasa misto tre sa pui bani, nu gluma.
|
dacia 1100!asta pt ca a fost prima mea masina!nu pot spune decat un lucru!fffffffff fiabila!
|
am urmarit cu interes postul asta.. sunt fan al masinilor vechi, asa ca m-am \"dotat\" cu o broasca, care a necesitat vreo 4 ani sa-i fac un RK total (inclusiv ceva \"tunning\": trecere de la 6V la 12V, alternator Bosch de 55A, aprindere electronica, turometru/voltmetru digital, alarma cu inchidere centralizata, geamuri electrice, inclusiv modul de inchidere automata a geamului la incuiarea masini, sistem ambreere sport) si de vreo 2 ani circula (cam 7000km pana acum)...
piese se gasesc, cu preturi decente (si noi si s/h) ...comunitatea broscarilor e destul de mare |
S-ar putea sa incerc iar la o broscutza...sper sa nu se intample la fel k data trecuta (adica sa inceapa iar sa pice d p masina mea si sa trebuiasca sa investesc in ea...)....in ultimul timp am fost cam rupt de ceea ce s numeste masina... si dak ar putea sa-mi ofere cineva un pret orientativ pt un broscoi care sa nu aiba probleme majore la tinichigerie si/sau motor as fi recunoscator :D
|
preturile pentru o broasca in stare buna variaza foarte mult de la 1500 la 5000E.. da' oricat de buna e starea ei bani poti baga oricand, ca e o masina pretabila la tunning
PS: sunt multi broscari din Buzau ... |
Are Dacia sanse mai mari la distanta mai lunga.. Dacia :x :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning