Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Revista 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro.html)
-   -   Pareri & sfaturi - despre 4tuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/16317-pareri-and-sfaturi-4tuningro.html)

Xel'Naga 09-05-07 17:24

Re: Pareri & sfaturi - despre 4tuningRO

Faza asta ca multe reviste sunt fara stiker inauntru si nu mai sunt bagate in tipla am vazut si eu la OMV City Mall ... :oops:
Vedeti ce faceti ca tot mai multa lume sa vaita de treaba asta ... :rolleyes2

® Al3cS ® 09-05-07 20:14

Si eu cand am cumparat revista era desfacuta folia .... si am crezut ca nu avea stiker, iar cand am rasfoit-o am gasit stiker-ul printre pagini ... deci uitati-va mai atenti poate este printre pagini. In rest revista ii marfa tare ;)

Bogdan_WBW 19-06-07 03:04

Ce pot spune este ca este un site ff tare in romania.Cred ca nu e om care sa nu-l acceseze.

blad 26-06-07 02:01

sa faceti la revista cd cu filmuletze de la voi bagati bonus:) si pretz mai mare .. atunci chiar e tare

Alex` 28-06-07 12:51

Super tare revista !

Leul 29-06-07 11:37

revista cu stiker , nush cum era lipita dar nr pe care l-am luat eu se dezlipeau paginile :( in rest e foarte buna si situl la fel , pacat ca s-a umplut de smecheri care te iau la misto si in loc sa te ajute te iau la misto si restu ... ;)

zorro6299 29-06-07 12:38

"revista cu stiker , nush cum era lipita dar nr pe care l-am luat eu se dezlipeau paginile in rest e foarte buna si situl la fel , pacat ca s-a umplut de smecheri care te iau la misto si in loc sa te ajute te iau la misto si restu ... "...hmm..cine ma..??? cine MA !!???? cine ma te i a la mistok..zi mi mie..sa l trag de urechi...hmmmm.....marfa sait ul..super....de toate gasesti..pt toti....suuuperrrr.r.........multa bafta in continuare....si nu uitati..."in ffrane si in femei sa nu ai incredere niciodata !!! " ..:))

Guwy 30-06-07 02:37

Jmechera rau de tot revista , nu am ce spune .

Criste 05-07-07 00:17

Am o problema : mi se dezlipesc paginile.

peter 05-07-07 10:42

as avea o sugestie/sfat pt urmatoarea revista... Sa se faca o sectiune unde sa fie un fel tutorial despre fibra de sticla .....intr-un nr cum sa faci niste pleoape intr-un nr cum sa faci o bara etc...

MaTzA 05-07-07 11:46

exista pe forum....

maD_angel 01-10-07 19:58

As avea si eu o propunere pt urmatorul numar al revistei... sa fie un articol despre cei trei ....cei care acu nu mai sunt printre noi TXA, GAMu' si Micutzu..Dumnezeu sa'i ierte!!! Sper sa mai fie cineva de'acord si sa apara acest articolul ca semn de respect pt ce au facut pt noi . Multumesc!!!

TazzY 01-10-07 20:04

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 1128054)
As avea si eu o propunere pt urmatorul numar al revistei... sa fie un articol despre cei trei ....cei care acu nu mai sunt printre noi TXA, GAMu' si Micutzu..Dumnezeu sa'i ierte!!! Sper sa mai fie cineva de'acord si sa apara acest articolul ca semn de respect pt ce au facut pt noi . Multumesc!!!

Sustin... !

HOT 01-10-07 20:41

Acesti oameni au facut foarte multe lucruri bune pentru imbunatatirea imaginii si a fenomenului auto din Romania.Merita recunostinta noastra.

vLLLad 01-10-07 20:47

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 1128054)

sunt deacord :peace:

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning