![]() |
Quote:
Quote:
|
Re: Opel Calibra - Red Bitch
frumoasa masina spor la treaba. spune-mi te rog ce consum ai in oras , in afara???
|
Quote:
|
In jur de 13 - 14 - 15% ... Cam asta este consumul in oras!
|
Quote:
|
c20ne'u meu papa 8 inafara si 12-13 in oras ,bine cu plecari dp loc nu tocmai ortodoxe:D stil mai agresiv sa zicem.. bine asta imi arata pe compu de bord;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
este 8 v ... eu zic ca daca mergi "ortodox" poti sa faci relax un consum de 10 in oras....cam 11-12 il aveam io...Fie nush daca o sa poti merge relaxat cu masina asta;)):P.
Apropo spoleru tau a fost atins si vopsit dupaia...asa mi s-a parut:). Si cu inmatricularea nu mai ai cum sa scoti numere rosii??:(....daca vrei caut prin casa sa vad cat am dat io la inmatriculare..adica niste preturi exacte:)... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
ps:da , intradevar spoilerul fata e revopsit !!! dupa lungi probleme si intrebari legate de circuitul de apa...am gasit problema!!! este defapt garnitura de chiuluasa, care se prezinta momentan ciupita...si urma sa se arda foarte curand!!! asa ca maine motorul va intra in RK (segmenti , ganituri , semeringuri , supape...) va tin la curent cu tot ce misca :D |
Shefu , hai daca vrei sa iti vand eu motorul :). Ma bate gandu sa iau LET. Are distributie schimbata , senzori , simeringuri , baie , garnituri , mama dreq ce nu are schimbat.
|
Quote:
|
Eu doar am intrebat. Sincer , nu stiu daca ai fi dat si vreo 600 EURO pe motor cu toate cele. Il lasam pe masina sa vii sa te dai cu masina pana iti venea acru sa vezi cum merge :D
|
azi s-au comandat urmatoarele piese pt cali meu :
-kit distributie + pompa de apa -ambreaj LUK (placa , disc ,rulment) -segmenti Goetze -cuzineti -garnituri + semeringuri -ulei Castrol Manatec + metabond urmeaza rectificare la scaunele supapelor...si intregul motor vopsit Argintiu momentam masina se afla la garaj...revin maine cu poze :D |
da esti pus pe treaba serios:D bafta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning