![]() |
Re: E65 - Meu
am o intrebare pentru cunoscatorii,daca pun angel rosu ma poate opri politia sa se ia de mine?
|
E scris in lege ca nu ai voie sa montezi pe masina lumini de alta culoare sau intensitate fata de cele prevazute de fabricant.
|
Quote:
|
Lumina la faruri trebuie sa fie de culoare alba, si la proiectoare la fel. Daca ai aduce o masina din Franta, unde acolo farurile si proiectoarele sunt de culoare galbena, aici va trebui sa faci conversia de la galben la alb.
|
super incantat azi am venit de la folii.in sfarsit arata masina cum mi-am dorit "deocamdata".am sa pun maine poze cu noul shadowline.
|
asteptam poe sa vedem ce a iesit:)..cu jantele ce ai mai facut??
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Pozele ce le-am promis.
|
2 Attachment(s)
astazi m-am pus sa vopsesc numerele de pe masina ..la prima vedere o munca usoara,dar dupa aia munca de chinez batran.DON`T TRY THIS AT HOME!!!!! lucru de 3 ore si abia am dat numerele si cifrele cu negru..apoi il fac tot alb...
|
Tare tare a iesit swadowline'ul . Niste jante ii mai trebuie si cam e gata.
|
La numere nu inteleg ce vrei sa le faci , la sfarsit o sa iasa foarte urat , mai bine schimvi placutele.
Iar sigla hamann nu prea merge parca tot mai bine arata cu aia BMW. In rest foarte frumos shadow line , farurile le ai inegrit? tot asa mie unu nu prea imi plac. |
Quote:
exterior 1 jante 2 angel alb sau rosu 3 farurile lustruite si proiectoarele 4 stopurile date cu o mana finuta de lac transparent 5 pus becuri albe in proiectoare 6 polish profesional interior 1 sistem dvd profesional 2 astept sa-mi resofteze masina ca sa pot folosi navigatia noua 3 sistemul audio nu vreau sa-l schimb pentru ca e Dolby Surround. 7.1 4 tapiseria curatata profesional |
Quote:
farurile nu le-am atins ba din contra vreau sa le lustruiesc |
farurile ti le dai cu smirghel de 2000 , dai mult pana se matuiesc sa scoti toti porii si zgarieturile , si dupaia cu polish , ies ca noi , le am facut si eu azi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning