![]() |
dar shi de puteri diferite... cred ca se aude o mare varza acolo... sau unu il acopera pe altu... dar pana nu vezi nu shti care e treaba...
In alta ordine de idei, Hondare ai facut cutia la al tau??? sunt tare curios cum se aude!!! |
Stai ca e pe vine... Marti ma suna omul, merg cu aparatul sa fac poze... De sunat... Habar nu am cum o sa sune... Vom vedea !!! :lol:
|
3 Attachment(s)
am facut ceva poze...
|
2 Attachment(s)
next...
|
Unde ai facut capacele alea de boxe pt usi ??? Si eu am nevoie ca nu imi incap...
De cati farad este capacitorul ??? |
de un farad e capacitorul shi instalatzia plus montajul la facut Vlad aka sfigmo de aici de pe forum.
|
subwoferofilozofia...
Pf....depinde de masina....daca ai un hatchback merge orice tip de sub...daca ai ceva bine antifonata si cu porbagaj iti trebuie putere mare...eu am un amplif magnat seria classic xl 2000 2x75 sau 1x200 nominal in punte si un sub tot magnat seria xtc 300 : http://www.magnat.de/english/car/subwoofer/xtc.php
se aude demential mai ales ca am si un head unit bunicel .. problema este domnilor alimentarea corecta a statiei....adica un condensator ce cel putin 1 farad diferenta este enorma....in claritate si putere... |
3 Attachment(s)
Eu am cam asha ceva pe masina ...
Mp3 Player Kenwood KDC-MP925 - USA Fata - Kenwood Round x 2 Tweeters Kenwood x2 Spate - 2 x Kenwood Ovale 9/6 si 2 x Infinity Round Portbagaj : Incinta cu 2 Subwoofere Kenwood KFC-WF303 Tornado de 12' Statie amplificare Magnat de 800W Si ... cred ca e de ajuns ... :lol: Oare sunt Fan Kenwood ??? :peace: |
|
super marfa instalatiile audio bravo respect aveti grija de ele si siguranta cat mai multa :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :D si astept si alte noutati
:))))) |
Sapt urm noutatzi de la mine... Ca am asteptat cutia de woofer sa fie gata cam o luna... :cry: :cry: :cry:
|
hondare vrem sa iti vedem distrugatorul de lunete :shock:
sau nu prea te incanta ideea :lol: |
1 Attachment(s)
Pai iata-ma si beat, si cu el in mana, dar tot astept cutia frate de la un roman, care... Stiti cu totzii cum sunt frate... Ca nu am avut material, ca nu am avut MDF, plexiglass, etc... Nu am ce face decat sa astept.
|
ii shi mie de unde l-ai luat shi pretzul pt ca sunt interesat...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning