Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 318i DNY (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/161262-e36-318i-dny.html)

Daniel_Toa 24-06-10 15:12

Re: E36 - 318i DNY

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3466820)
desi nu sunt indragitor de pisicutze asta chiar arata bine! Sa nu ii schimbi jantele ca ii vin foarte bine! Stopurile sa le iei cu partea de sus alba si partea de jos rosie!
Sfat pt praguri - ia unele noi - stii de-o treaba ce e nou e nou, daca nu sunt atatia bani sa tai la 10-15 cm departare de rugina si sa sudeze din nou dar sa stii ca in timp pe interior daca nu umplii pragurile cu ceara sau ulei se va face rugina din nou!:shock:

Multumesc pentru apreciere . Jantele nu le schimb , ca imi plac mult . Dupa ce termin masina saptamana viitoare , ma ocup si de jante , tot culoarea asta le las . Ma costa cam mult aici la mine sa ii cumpar praguri noi , iar astea care le am nu sunt afectate foarte rau . Am fost la doua serviceuri si amandoua au zis ca se merge pe tabla, adica nu necesita schimbare ... Iar stopurile la astea cu alb ma gandeam si eu , semnale la fel tot albe , iar farurile sa aibe CCFL iar nuanta din ele un negru inchis , dar sa vedem atunci ce gasesc .

Alejandro 24-06-10 15:19

ti-am gasit praguri de tabla pe site-ul celor de la autokarma la vreo 333 RON PRODUCATOR KLOKKERHOLM si la 241 RON PRODUCATOR EUROPARTS!

Daniel_Toa 24-06-10 15:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3466853)
ti-am gasit praguri de tabla pe site-ul celor de la autokarma la vreo 333 RON PRODUCATOR KLOKKERHOLM si la 241 RON PRODUCATOR EUROPARTS!

Ele mancate nu sunt cine stie ce .. adica au gaurele mici cateva intr un loc , iar celalalt prag tot asa dar mai putine . Sambata sunt la o nunta , luna viitoare la inca doua , de aceea stau mai prost cu finantele urmatoarea perioada . Dar majoritatea mi au zis ca nu este nevoie sa le schimb .

Alejandro 24-06-10 19:33

na pai ce sa zic tu stii cum stai cu finantele insa eu prefer sa privesc lucrurile din alt punct de vedere, daca acum nu se poate face un lucru de calitate prefer sa-l las pe mai tarziu si sa fiu cu inima impacata ca 5-6 ani sau mai mult cat tin masina (in cazul tau cat tii masina) totul este in regula si nu mai bagi banii in praguri reparate si revopsite!

Daniel_Toa 24-06-10 19:48

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3467489)
na pai ce sa zic tu stii cum stai cu finantele insa eu prefer sa privesc lucrurile din alt punct de vedere, daca acum nu se poate face un lucru de calitate prefer sa-l las pe mai tarziu si sa fiu cu inima impacata ca 5-6 ani sau mai mult cat tin masina (in cazul tau cat tii masina) totul este in regula si nu mai bagi banii in praguri reparate si revopsite!

Cu pragurile inca nu sunt hotarat cum sa procedez ... as merge pe varianta : taiat , sudat si vopsit , dar as putea sa mai aman inca 1 luna si sa le schimb pe urma . Sa vedem de luni incolo cum sta treaba .

Alejandro 24-06-10 19:52

sa ai mare grija care varianta o alegi, in cazu in care mergi pe taiat si sudat tabla peste pragu vechi, mai mult ca sigur la inceput pare ieftin si sa zicem ca-ti iasa la un pret de 150 RON reparat praguri si inca 150 vopsitu - ma rog preturi fictive, iar dupa o vreme sa rugineasca la loc si sa fii nevoit ori sa le schimbi ori sa le repari; un prag reparat niciodata nu e garantat 100% si reparatiile acestea in trepte nu sunt sanatoase, neincadrandu-se intr-un plan de economie preventiv ci intr-un plan de economie de bataie scurta!

Sparkle_81 24-06-10 20:01

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3467540)
sa ai mare grija care varianta o alegi, in cazu in care mergi pe taiat si sudat tabla peste pragu vechi, mai mult ca sigur la inceput pare ieftin si sa zicem ca-ti iasa la un pret de 150 RON reparat praguri si inca 150 vopsitu - ma rog preturi fictive, iar dupa o vreme sa rugineasca la loc si sa fii nevoit ori sa le schimbi ori sa le repari; un prag reparat niciodata nu e garantat 100% si reparatiile acestea in trepte nu sunt sanatoase, neincadrandu-se intr-un plan de economie preventiv ci intr-un plan de economie de bataie scurta!

Are dreptate , Alejandro !

Alejandro 24-06-10 20:03

merci Sparkle! Hai sa ne punem in capu lui sa faca treaba buna! Fiindca suntem prea saraci sa aruncam banii de pomana! Eu sunt de parerea ca treaba ori o faci cum trebe ori te lasi pagubas! Fara nici un gand discriminator nu suntem tigani sa carpacim masinile pana iara crapa!

Sparkle_81 24-06-10 20:22

Locuieste cam departe, ca mergeam si il urecheam daca nu face treaba cum trebuie !;)

Daniel_Toa 24-06-10 20:26

Multumesc frumos pentru drumul care ma sfatuiesti sa il urmez , si iti dau dreptate asa e . Doua praguri ma costa undeva la 600-700 de lei , manopera plus vopsitul cam 300-400 . Un total de 900-1100 lei . Daca as face : tabla, vopsit , as ajunge undeva la 200-300 . Varianta buna ar fi cea spusa de tine , dar finantele ma omoara in perioada asta . Practic as avea de ales intre praguri noi si doar atat si intre praguri ( povestea cu tabla ) plus cauciucuri si poate o pereche de stopuri .

Alejandro 24-06-10 20:30

incearca sa le faci pe toate incetul cu incetul! evita si imprumuturile de la banca fiindca in timp imprumutul il platesti dublu din cauza dobanzilor!:shock:

Daniel_Toa 24-06-10 20:35

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3467664)
incearca sa le faci pe toate incetul cu incetul! evita si imprumuturile de la banca fiindca in timp imprumutul il platesti dublu din cauza dobanzilor!:shock:

Luni a ramas ca la prima ora sa ma duc la mecanic sa vedem cum procedam . Imprumut la banca nu fac ca nu ii vad rostul . Daca si mecanicul ma bate la cap ca si voi , nu voi avea de ales si le voi schimba ( initial acest mecanic a zis ca facem treaba cu tabla ) . Ce ma bucur ca nu suntem din acelas oras :) ca ramaneam fara urechi

Alejandro 24-06-10 20:37

pai nu e problema ca eu la vara ajung pe la rosiorii de vede si pana la turnu magurele nu mi-e greu sa dau o fuga :lol:

Daniel_Toa 24-06-10 20:39

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3467677)
pai nu e problema ca eu la vara ajung pe la rosiorii de vede si pana la turnu magurele nu mi-e greu sa dau o fuga :lol:

Opa , pai lasa-mi si mie idul tau de messenger , sa mai tinem legatura pana atunci .

Alejandro 28-06-10 10:29

1 Attachment(s)
un VT de care ti-am zis

All times are GMT +2. The time now is 18:36.

- Copyright 2026 4Tuning