![]() |
Re: La multi ani, 2010!
La multi ani si straim inca 1000 de ani daca e posibil;)
|
23.32 : Ma plictisesc , ma gandesc ce sa fac , ma doare capu de la baut , si paaana mea , cam atat :(
|
La multi ani tuturor,spre sa fie un an plin de realizari,bucurii,sanatate,si ,sa ne vedem cu bine:D.HAPPY NEW YEAR!!!
|
Quote:
@on,LMA 4TUNING !inca 2010 ani :D |
Quote:
|
cam tarziu, dar "LA MULTI ANI 4TUNING"!
|
LOooooooooL :)) ce urat :))) scuzati , am gresit topicu :))) !
|
La Multi Ani 4Tuning !!!Multa sanatate si multi cai naravasi sub capota, bani si benzina sa fie !! Stiu ca ii cam tarziu mesaju ca ii 2 ianuarie da unii acuma o ajuns acasa de pe la chef(uri) :)).
|
Cum altii se trezesc mai greu din bautura...va zic si eu pe 2 ianuarie LA MULTI ANI, sa aveti parte de tot ce va doriti in anul asta:)
|
La Multi Ani si ce mai vreti voi acolo.
|
La multi ani 4Tuning!
La multi ani 2010 !!! si sa va aduca ce nu v`a adus 2009 ! |
:boogy:Si acum, ca ne-am trezit din betie (majoritatea) :drunk:... ia spuneti-ne... Cum ati petrecut? :mrhappy:
:hug: :punch: |
Eu am stat cu iubitul meu , inca un prieten foarte bun si familia mea la mine acasa , am baut am mancat , dupa care am baut noi 3 mai mult :)) , ne-am uitat la filme , am stat pana pe la 12 la pranz , eu nu puteam sa dorm ca iubitul meu avea chef de gadilat iar pana la urma pe la ora 1 am adormit pana pe la 9 si cam asta a fost tot .
Nu am avut nimic organziat dinainte si oricum ma bucur ca am facut impreuna cu familia ca sincer este vorba doar de o zi , si cu prietenii stau in fiecare zi :P |
... mai bn mai tarziu decat niciodata LA MULTI ANI!!!
|
la multi ani "oameni buni" :)
am mai facut 1 post! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning