![]() |
25 Attachment(s)
poze cu supra
|
hmm.. mai raspund si eu pe aici... BogdanCMS de ce zici ca au votat offtopic? pt ca nu au vazut masinile sau pt ca nu s-a plimbat cu ele? pai hai sa spun si eu ca s-a facut multe poll-uri de gen cu masini care nici macar nu erau pe la noi.. gen supra vs skyline.. rs4 cu m3 care m3uri sunt cat cuprinde dar rs4 nu.. and so on... deci fiecare isi da cu parerea... eu unu am mers cu rs4 si mi-a placut mult cum merge... cu supra nu am mers dar cam stiu cu se mananca.... oricum aici s-a votatat total aiurea pt ca nu se vorbest despre masini stock ci despre 2 masini anume... deci daca e sa ne gandim mai bine... tot poll-ul este facut aiurea...
|
off...... de ce nu e bun , se stie bine ca e vb de cele 2 masini , nu ma apucam sa fac topicuri gen : aia vs aia , aia vs aia... cele 2... ptr ca au fost in buc si am intrebat clar... ce atzi alege dintre cele 2. (punct)
ce nu e bine aici?????????? |
Da, Mariane, sunt de acord sa-si dea cu parerea, dar cand auzi de faze ca genul \"votez cu RS ca are portbagaju' mai mare si ma pot duce cu neamu' pe la tzara, cu Supra nu pot\", atunci votul ala nu e absolut degeaba? Se vb aici de comparatii intre ele ca masini sport, nu ca masini de familie...intelegi?
|
Re:
Quote:
Vedea-v-as tinand de masinutza asta cu cuplu 4oo(si mai cat?) si 4x4 pe deasupra :lol: Hai mai ca e ok topicul intre ASTEA doua masini. Pentru ca sunt singurele :oops: pe care multi dintre noi le-am vazut de-aproape. Si nu mai ziceti de cei care se iau de portbagaj sau mai stiu eu ce pentru ca tot asa n-ar avea ce cauta pe site de \"tuning\" nici cei cu dacii m_power&stuff. Sau aprofundand, pe Pamant n-ar avea ce cauta multi oameni dar o fac. Asa ca poll-ul este obiectiv si scorul strans. O fi blat :?: |
Re:
Quote:
|
am si eu o rugaminte,cand votati ... argumentati si voi intr-un post de ce atzi votat rs4 sau Soopra da? 10xz...
|
nteles sefu!
bah eu unn vot pentru doua masini de pe forum. de ce sa fie facut aiurea? trebuie neaparat sa pipai o masina ca sa iti placa? eu cred ca voi sunteti offtopic acu! |
Re:
Quote:
|
deci scooter cine tia zis tie ca rs4 are 1100 kg?? :lol: :lol: ar fi fain.atunci as bate si un enzo la performante :lol: :lol: rs4 are .1660 kg cam la fel ca si o supra si rs4 are 4x4 permanent..imi place topicul. :lol: rs4 si supra sunt 2 masini diferite.daca as putea spune asa.despre rs4 se stie foarte putin... :twisted: masina poate mult. :? cand vezi un rs4 pe strada..putina lume stie ce masina este dar mai ales ce poate..pe cand la supra este total diferit cand vezi forma masini te speri de ea.. :lol: am avut onoarea..sa merg cu virgil cu supra vreo 4 zile prin bucuresti.deci vreau sa spun ca toata lumea se uita la masina..ba chiar un se dadeau jos la semafor sa intrebe ce masina ii sau cati cp are .etc.. :lol: :lol: :lol: ah..si inca ceva..cine a zis ca nu se pot face cerculete cu 4x4 :lol: si inca cumse pot face. :lol: am facut eu cu s4.meu... :D ps.a fost super.la bucuresti...mia placut la nebunie am sa vin fiecare data cand mai vin in tara.chiar daca miam rupt masina.numi pare rau.. :D numai bine la toata lumea am vorbit destul.. :D
|
hihi a fost onoarea noastra , alecu bishop eu cristi bogdan etc sa te asteptam !! a meritat!!!!!!!!! 200 pe ana ipatescu , clipele astea nu se uita asa usor :) , am facut topicu ca pana acum astea au fost cam cele mai puternice masinutze d p aici , adica d p forum .... de abia asteptam (cel putzin noi ,nu vb si in numele altora) sa mai veniti , doar sa ne anuntati cand si cum si nu e nici o probl.! pacat ca atzi plecat amandoi asa rpd :) , nici nu am avut ocazia sa va zic la revedere , drum bun :cry: , hainele care mi le-ai dat vor ajunge la destinatzie ... cu o mica exceptie :) erau nijte blugi si un tricou pe care-l pastrez cu orice pretz o sa vb cu Daos sa il cumpar ... 500 , un mil. nu conteaza doar sa fie al meu ! :) mi-a facut mare placere si speram sa va intoarcetzi cat mai curand ! b`bye (cum mai e masina , ambreiaju` si etc?)
|
Re:
Quote:
...stiam eu ca am dreptate ! :oops: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P |
Exact ca a spus catalin ... sunt doua masini differite ... e greu de comparatie ... In primul rand pentru bani RS4 poti sa cumpari ... 3 Supra :D
Deci eu as face asa: As cumpara Supra si inca ceva rapid 4x4 pentru iarna si journeys :D |
Pt Catalin : 1100 de kg mi-a spus ca are masina Dani Chelu din Pischia, dar la cat se pricepe el la masini nu ma mir. Apropo, participi pe 21 la tm :?:
|
off :(( ink 4 voturi ptr rs4... 24-21 ptr rs4... insa nu au aparut argumentele... va rog frumos argumentati voturile
P.S - cea cu masina mai incapatoare cam cade... cum bine zicea cineva , nu o iei sa cari porcu de la tzara... + cred ca ar incapea si in supra daca e mutilat cum trebuie :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning