Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand Design - Usergroup (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/159826-freehand-design-usergroup.html)

paullardo 22-03-11 15:49

Re: Freehand Design - Usergroup

eu sunt cam de un an pe forum si am desene bune ,zic eu,ce conditii trebuie sa mai indeplinesc sa ader la usergroup?

Evoluzione 22-03-11 17:45

Pune doua desene recente aici ;)

De forma...

danny125 17-04-11 16:33

6 Attachment(s)
Sunt de destul de multa vreme pe forum, si m-am gandit sa imi incerc si eu norocul sa ader la Usergroup

Am selectat cateva din cele mai recente desene...Sper sa va placa si sa ma acceptati ;)

Evoluzione 21-04-11 22:46

In sfarsit am dat unul de altul (Ace cu mine).
Desenele sunt bune spre foarte bune insa momentan credem ca nu indeplinesti in totalitate conditiile.
Ca sa intrii in usergroup te sfatuim sa fii mai prezent pe sectiune, sa te integrezi mai bine ;)

paullardo 15-05-11 19:59

2 Attachment(s)
ford gt si m3 (15 mai 2011);doua desene recente cerute de Evolutione pentru ca eu sa pot adera la usergroup

Ace Axel 16-05-11 12:45

Quote:

Originally Posted by paullardo (Post 4326910)
ford gt si m3 (15 mai 2011);doua desene recente cerute de Evolutione pentru ca eu sa pot adera la usergroup

Salut,

Ai mici greseli de perspectiva in desene si mi se pare ca unele masini le faci prea inguste. Nu stiu daca sunt accidentale sau intentionate si fac parte din stilul tau, dupa cum spunea evo.

Ideea este ca poti da join :)

Bafta si spor la desene!

dushkifall 13-10-11 23:57

1 Attachment(s)
Honda Del sol..cer ingaduinta..fiindca nu am mai postat de un an cred:cry:

sYdanyel 23-02-12 19:44

3 Attachment(s)
Salut , as dorii sa ader si eu la usergroup ! :D Sunt destul de vechi :D ( ian. 2010 )

silviun95 24-02-12 14:14

Daniel, imi cer scuze dar in regulament scrie clar ca cei de pe blacklist nu pot intra in usergroup doar daca moderatorii sunt de acord sa faca un poll pentru el, si tu nu ai mai venit cu niciun desen, nu ai mai participat la niciun challenge.
Te rog intai sa fii mai activ, si mai lucreaza la desene-proportii, perspectiva si hasura

shu.lee 13-07-13 17:33

2 Attachment(s)
As fi vrut sa postez niste desene noi aici, dar intrucat nu-mi place cum au iesit scan-urile le urc pe aceste doua mai vechi

Evoluzione 13-07-13 22:21

Dat fiind calitatea lucrarilor si activitatea pe forum esti binevenit in grup, poti da add!
Congratz

CUKE 01-12-13 10:23

4 Attachment(s)
Salut , fac acest post pentru ca eu cred ca ma voi incadra bine in grup si am experienta in design .

silviun95 01-12-13 19:11

Desenele sunt bune, dar mai capata vechime pe forum, nu te putem baga in grup asa din prima zi, abia ai 5 postari, mai ai rabdare. Succes

All times are GMT +2. The time now is 21:00.

- Copyright 2026 4Tuning