![]() |
Re: Becuri Philips NightGuide
Quote:
|
Uite vyk am gasit o poza de cand aveam becurile din fabrica,galbene.
https://img60.imageshack.us/img60/9767/p414009314mo.jpg |
Uite una pe zi si am sa fac in seara asta una asemanatoare cu cea veche.
https://img147.imageshack.us/img147/6...20067616bs.jpg |
mi-am luat de curand bluevision h4 si mi se pare ca bat mai putin decat cele originale.....
|
cred ca o sa le dau jos...sa vedem..poate reusesc sa le schimb cu nightguide poate bat mai bine..
|
Am ieu pe amandoua masinile Night vision.Reclama e mare,lumina insa lasa de dorit.Nu sunt multumit absolut de loc.Va recomand sa cautati alte variante
|
1 set Philips Night Guide = cei mai prosti 85 lei investiti in masina... diferenta este atat de mica incat ma intreb daca nu cumva e efectul placebo...
|
da vision plus a incercat cineva ? :D
|
Bosch Xenon Blue a incercat careva?
|
3 Attachment(s)
salutare baieti
inainte sa imi cumpar si eu blue vision, m-am uitat bine pe net si pe topicul acesta. si mi-am pus :lol: H7 + H1 = 180 lei uitati pozele : nu am bv si pe halogen |
subscriu.. Sunt prea scumpe pt ce stiu sa faca.. mai exact diferenta fata de niste becuri bune normale e insesizabila.. Recomand becuri bosch sunt ok si nu f scumpe..ciao ;)
|
eu am pus pe dacie halogene albe 55/60 si sincer chiar am si eu faruri acum pe strada ca pana acum realizam la drum lung ca mai am o palma si dau cu fruntea de parbriz ,asa de apropiat stateam de geam ca sa pot distinge ceva.becurile au costat 300 mii iar montajul cu reglatul 100 mii ,sincer ,nu tot ce e laudat e si bun
|
Are cineva idee care este diferenta intre H7R H7S si H7U?
|
acum mi-am pus si eu becuri H4 PHILIPS NIGHT GUIDE si pozitii BLUE VISION .... 85RON ambele... din cate vad eu acum, in ideea in care e ora 12 si soarele "straluceste" pe cer... mi se par la fel ca celelalte .... galbene :?:
sper ca diseara sa vad vreo diferenta ca altfel le sparg :twisted: :twisted: :twisted: |
pfuai, cele mai tari becuri :D .... cand imi cumpar caruta le montez pe ea.
diseara pun ceva poze ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning