![]() |
Re: Noutati HotWheels 1/64
Deci cine are sa se bucure de el ca numa ce a devenit dublu daca nu triplu pretul ;). Cine poate sa isi comande de pe net ar fi bine sa o faca cat mai repede ;)
|
2 Attachment(s)
Si o noutate care nu stiu cand o sa apara si la noi dar daca o vad pe net cred ca o comand :-D
|
Au mai aparut poze si cu Tyrrell P34. ;) (HWC.com)
|
Stiu :-D, ala chiar TREBIE sa il am ;).
|
1 Attachment(s)
Uitati si GT-R-ul:D.
|
1 Attachment(s)
Iata ca a mai trecut un an si prin magazine deja au inceput sa apara cateva HW pe 2011. De aceea, propun sa postam aici ce noutati am aflat sau ce am gasit la vanat :D
Deocamdata eu am gasit astea: New Models: 1/50.Danicar 2/50. '72 Ford Gran Torino Sport 4/50. '69 COPO Corvette Treasur Hunts: 2/15. '57 Chevy ( 2 Regular + 1 $uper) Track Stars: 2/15. Tesla Roadster( primul HW 2011 gasit) 12/15.La Fasta + un 5-pack, Super Speeders, format din: -Ford Fusion -Custom '77 Dodge Van -GMC Motorhome -Dodge Charger Stock Car -'03 Monte Carlo Stocker Atasez si o poza de grup cu ele: |
Adaug la ce ai spus tu mai multe...
la new models "gallardo superlegerra" si "custom camaro" (nu includ si modelele pe 2010 cu ambalaj de 2011), iar la thunt "studebaker avanti" |
M-am apucat si eu de curand de colectionat Hot Wheels 1:64 si aici vad ca sunt destui care stiu cu ce se mananca treaba asta. :lol:
Intrebare: Dupa ce ar trebui sa "belesc" ochii prin rafturile magazinelor? M-am apucat de vreo 3 saptamani si am ajuns la macheta cu numarul 24 pana acum. Stiu ca nu s-a mai postat aici de aproape 1 an, dar poate isi revine topicul. Vreau sa cred ca sunt mai multi cei care chiar colectioneaza aceste machete frumoase. |
Sunt destui care colectioneaza HW 1/64, dar in urma unor dispute care au avut loc aici s'au retras, si au decis sa isi pastreze colectia numai pentru ei.
Pe aici nu prea o sa ai sanse cu ele pentru ca sunt considerate drept "jucarii" de catre cunoscatorii in arta machetelor care au colectii de sute si mii de euroi.. |
Quote:
Sau ma rog ... cum ziceau niste colegi atotstiitori toate sunt jucarii ca nu sunt masini reale :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Nu vreau sa incep din nou polemici pe tema asta. Ok, fie cum ziceti voi, ce e mai mic de 1/43 e rahat flambat cu detalii nule si normal ca nu le poti posta pe un forum de prestigiu ca 4t.
|
Quote:
|
Quote:
Dupa cum ziceam, dar probabil nu ai citit, nici producatorul lor (matell) nu si-a propus sa faca machete. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning