Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   RACE DRIVER GRID Drift Mod (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/159055-race-driver-grid-drift.html)

Bl4ck.H3art 20-01-10 12:22

Re: RACE DRIVER GRID Drift Mod

Salutari!as vrea sa intru si eu in competitie....am jucat race driver grid foarte mult timp....si sincer mi s-a parut un joc foarte fain....mai ales ca joc de pe volan....cursa nr 1 e driftul...controlul mi se pare foarte bun spre deosebire de altele....

gonzy_et 20-01-10 14:23

Quote:

Originally Posted by gonzy_et (Post 2984554)
Am hotarat cum sa se desfasoare acest GRID DRIFT DAY

Regulament
1.Se va face inainte de asa numita competitiie vreo 30 min incalzire pe o alta pista decat cea pe care se desfasoara competitia.
-Driver assists: Allowed
-Collision: on (numai la incalzire)
-Damage: Off (numai la incalzire)

2.Dupa 30min incalzire urmeaza un fel de Calificare pe pista pe care o sa fie competitia adica o sa aveti 2 ture la dispozitie, (castigatorul acestui calificari primeste 20 de puncte)
-Collision: on
-Damage: on (aveti grija unul de altul lasati distanta)

3.Dupa calificare urmeaza cate 3 etape adica de 3 ori 5 ture pe pista propriuzisa. Punctajul optinut la drift din joc in cele 3 etapa se aduna si dupa totalul acesta se vor da punctele de campionat.
-Collision: off
-Damage: on

Punctajul (punctajul dupa fiecare DRIFT DAY o sa fie afisat pe acest forum)

12 Locuri Maximum pe server

Primiti 20 points fiecare jucator daca apareti numai pe server + punctele optinute pentru locuri

Castigatorul Calificarilor primeste 20 points

1Winner : 110 points
2 Place :100 points
3 Place :90 points
4 Place :80 points
5 Place :70 points
6 Place :60 points
7 Place :50 points
8 Place :40 points
9 Place :30 points
10 Place :20 points
11 Place :10 points
12 Place :5 points

Conditii de participare

-Obligatoriu sa aveti cont pe forum la 4tuning.ro
-Comunicarea se va face pe yahoo messinger si in timpul competitiei pe cetul din joc (sa urmariti cetul din joc)
-parola o sa primiti pe yahoo mesinger sau forum
-A te inscrie trebuie sa ma contactati si lasati pe forum idul de yahoo mess si numele ce vei folosii in joc exemplu ( Forum:Gonzy_et, Joc:Tamasxxl, ID YMes: Gonzy_racer) sa pot face o lista cu participanti

P.S amu urmeaza sa decidem ziua in care sa dam cursa intro vinere miar fi mie bine de la 8:30 putem si vota
Propunerea mea in 29 Ianuarie 2010

Aci se joaca nuamai drift pe acest si drift day si cam asta e punctajul si regulamentul ma contactez pe mine GONZY_RACER pe Y messinger

gonzy_et 20-01-10 14:32

momentan suntem pe lista de participanti

1-Gonzy_et
2-Bl4ck.H3art
3-X3M_5P33D3R
4-ANDR31
5-....
6-....
7-....
8-....
9-....
10-...
11-...
12-...

Dade mai vin mai mult, nr maxim de jucatori 12 dar oricum nu o sa avem noi atata.

danielS777 20-01-10 21:57

hhh...cum de am omis eu acest thread.

on....pe black list ;)

gonzy_et 20-01-10 22:10

momentan suntem pe lista de participanti

1-Gonzy_et
2-Bl4ck.H3art
3-X3M_5P33D3R
4-ANDR31
5-danielS777
6-....
7-....
8-....
9-....
10-...
11-...
12-...

Dade mai vin mai mult, nr maxim de jucatori 12 dar oricum nu o sa avem noi atata.
Daniel nu poate sambata asta

Cypos 21-01-10 10:02

Sal ! da-mi niste detalii despre joc, trebuie sa il detin original? vre-un patch am nevoie? Nu sunt as in drift dar vreau sa ma distrez!

danielS777 21-01-10 10:26

Quote:

Originally Posted by Cypos (Post 2998810)
Sal ! da-mi niste detalii despre joc, trebuie sa il detin original? vre-un patch am nevoie? Nu sunt as in drift dar vreau sa ma distrez!

Nu este necesar de original.

Cred ca jucam cu pach-ul v1.3

Cypos 21-01-10 11:14

OK! pai atunci particip si eu ;)

gonzy_et 21-01-10 14:14

Quote:

Originally Posted by Cypos (Post 2999013)
OK! pai atunci particip si eu ;)

Salut si bine ai venit dar trebuie sati atrag atentia ca noi toti nu suntem incepatori pe Grid Drift care ai vazut pe lista neagra dar tam spus esti bine venit testeaza jovul si
O sa organizez un server de proba si o sa postez pe forum si pe mess dar cine vrea sa participe tre sa ma contacteze pe Y mesinger GONZY_RACER si aicea e un singur lucru FAIR PLAY adica nu conteaza viteza numai tehnica.

P.S. eventual Cypos scoateti si save gameul de pe net si da o proba online cum e sa vez.

Cypos 21-01-10 14:27

Sal! nu am zis ca sunt incepator, ma joc GRID de un an sa zic...de altele cu masini nu-ti mai zic :lol: la drift sunt ceva probleme pentru ca este mai dificil, dar ma descurc, te asigur ;)

dolb 21-01-10 16:03

Am si eu o intrebare ! Cum ne conectam? ca am vazut ca merge doar LAN si online (cu cont ).

gonzy_et 21-01-10 19:15

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2999982)
Am si eu o intrebare ! Cum ne conectam? ca am vazut ca merge doar LAN si online (cu cont ).

TREBUIE SATI MEARGA FATI CONT FIINDCA E GRATIS cu tupeu da enter
Parcati face cont pe Gamespy si nu uita parola tre sati mearga eventual baga save gamuri daca nu ai jocul terminat

Bl4ck.H3art 22-01-10 16:30

Ieea e ca nici eu nu sunt chiar maestu la drift....ma mentin undeva pe la 600.000 pct,iar scorul maxim atins a fost de 1.011.000,daca ati putea si voi sa ridicati niste scoruri sa ne facem o idee cam cu cine concurez!

ANDR31 22-01-10 16:55

mai, aici ideea este de a ne distra nu neaparat de a castiga . . . hmmm, deci organizam maine 'campionatul' ? cine ar mai putea sa participe maine . . .pentru maxim o ora ?

danielS777 22-01-10 21:46

Pt mine sambata este destul de greu sa ma jos.
Eu unul prefer sa jucam duminica...

All times are GMT +2. The time now is 22:19.

- Copyright 2026 4Tuning