![]() |
Re: RACE DRIVER GRID Drift Mod
Salutari!as vrea sa intru si eu in competitie....am jucat race driver grid foarte mult timp....si sincer mi s-a parut un joc foarte fain....mai ales ca joc de pe volan....cursa nr 1 e driftul...controlul mi se pare foarte bun spre deosebire de altele....
|
Quote:
|
momentan suntem pe lista de participanti
1-Gonzy_et 2-Bl4ck.H3art 3-X3M_5P33D3R 4-ANDR31 5-.... 6-.... 7-.... 8-.... 9-.... 10-... 11-... 12-... Dade mai vin mai mult, nr maxim de jucatori 12 dar oricum nu o sa avem noi atata. |
hhh...cum de am omis eu acest thread.
on....pe black list ;) |
momentan suntem pe lista de participanti
1-Gonzy_et 2-Bl4ck.H3art 3-X3M_5P33D3R 4-ANDR31 5-danielS777 6-.... 7-.... 8-.... 9-.... 10-... 11-... 12-... Dade mai vin mai mult, nr maxim de jucatori 12 dar oricum nu o sa avem noi atata. Daniel nu poate sambata asta |
Sal ! da-mi niste detalii despre joc, trebuie sa il detin original? vre-un patch am nevoie? Nu sunt as in drift dar vreau sa ma distrez!
|
Quote:
Cred ca jucam cu pach-ul v1.3 |
OK! pai atunci particip si eu ;)
|
Quote:
O sa organizez un server de proba si o sa postez pe forum si pe mess dar cine vrea sa participe tre sa ma contacteze pe Y mesinger GONZY_RACER si aicea e un singur lucru FAIR PLAY adica nu conteaza viteza numai tehnica. P.S. eventual Cypos scoateti si save gameul de pe net si da o proba online cum e sa vez. |
Sal! nu am zis ca sunt incepator, ma joc GRID de un an sa zic...de altele cu masini nu-ti mai zic :lol: la drift sunt ceva probleme pentru ca este mai dificil, dar ma descurc, te asigur ;)
|
Am si eu o intrebare ! Cum ne conectam? ca am vazut ca merge doar LAN si online (cu cont ).
|
Quote:
Parcati face cont pe Gamespy si nu uita parola tre sati mearga eventual baga save gamuri daca nu ai jocul terminat |
Ieea e ca nici eu nu sunt chiar maestu la drift....ma mentin undeva pe la 600.000 pct,iar scorul maxim atins a fost de 1.011.000,daca ati putea si voi sa ridicati niste scoruri sa ne facem o idee cam cu cine concurez!
|
mai, aici ideea este de a ne distra nu neaparat de a castiga . . . hmmm, deci organizam maine 'campionatul' ? cine ar mai putea sa participe maine . . .pentru maxim o ora ?
|
Pt mine sambata este destul de greu sa ma jos.
Eu unul prefer sa jucam duminica... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning