Re: BMW rechin
salutare lume! de azi sunt si eu mandrul posesor al unui rechin din '82....motoru e original de 1.8 injectie, 105 calutzi....este varianta in 2 faruri...problema este in felul urmator...la fel ca b16yzx nu stiu de unde sa iau piese bune si cate de cat rezonabile ca bani...deocamdata nu vreau sa modific motorul dar as cam avea nevoie de niste elemete de caroserie si interior care s-ar cam cere schimbate, gen aripi fatza, bare, fusta fatza si bordul...as vrea sa ii pun tot modelele care sunt pe ea acum dar habar nu am de unde sa le iau...si m-ar mai interesa si niste jante dragutzele dak ma pot exprima asa....nu le am cu bmw-ul prea atre pe piese pt ca eu mai am doar o dacie 1300 din '73 cu care mi-am facut cat de cat de cap si pe care as vrea sa o pastrez sa o fac tzeava insa nu prea am bani...pb e ca nu mi s-a oferit nimic interesant pe ea ca sa ma determine sa o dau: masina are 160k de km reali, motor frantzuzesc, cutie in 4 trepte si arata destul de bine....rugina are 2 locuri mai nasoale( la aripi unde se imbina cu pragul pe partea stanga) in rest numai chestii de suprafatza ce se duc din smirghel...in rest mare parte piese originale....voi ce ati face ati da-o?....va multumesc anticipat si astept raspunsurile, parerile si sfaturile intrucat sunteti mai in masura sa apreciati bine situatia....salutare
|