Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   BMW rechin (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/15889-bmw-rechin.html)

Dani_E21 30-10-06 23:00

Re: BMW rechin

Quote:

Originally Posted by 17LUC (Post 605114)
UNDE DOM. SEF?
:rolleyes2

eu asm modificat puntea de rechin sa pun diferential de urs
dar chiar nu pot sa iti descriu modificarile totu se face cu puntea si diferentialu la indemana
oricum trebuie luat din butucii planetarei pe strungsap ui diferentialu tre sa ai multa imaginatie:)
si sa imi arati si mie un rechin care s-a rupt de putere prea mare.

17LUC 30-10-06 23:38

Quote:

Originally Posted by Dani_E21 (Post 605164)
dar chiar nu pot sa iti descriu modificarile totu se face cu puntea si diferentialu la indemana
oricum trebuie luat din butucii planetarei pe strungsap ui diferentialu tre sa ai multa imaginatie:)

SE. Nu de putere prea mare era vb. ' E UN 2,3 SI AM AJUNS CU A 2 LA 140. DECI NU DECE ESTE ORIGINAL MIE FRICA CI DE MODIFICARI .A.R .

17LUC 31-10-06 00:10

Quote:

Originally Posted by Dani_E21 (Post 605164)

MAMA CA IMI VINEEEE SA DAU JOS TOT CEI DE URS SI SA PUN INAPOI CEI DE RECHIN ....SA L SPAL PE DINTZI SI SA I DAU SA PAPE FRATEE TOT......... TTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTT CE INTILNESTE .

Slim29 31-10-06 08:25

dai chappi sau pedigrees..ca fuge bine..:))

17LUC 04-11-06 19:35

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 605339)
dai chappi sau pedigrees..ca fuge bine..:))

dale tu la daciile tale si la golfuri ca rechinii se spala pe dintzi cu ele......
:twisted:

Slim29 04-11-06 21:54

glumeam mha dak nu stii de gluma..

blughost 23-06-07 03:43

salutare lume! de azi sunt si eu mandrul posesor al unui rechin din '82....motoru e original de 1.8 injectie, 105 calutzi....este varianta in 2 faruri...problema este in felul urmator...la fel ca b16yzx nu stiu de unde sa iau piese bune si cate de cat rezonabile ca bani...deocamdata nu vreau sa modific motorul dar as cam avea nevoie de niste elemete de caroserie si interior care s-ar cam cere schimbate, gen aripi fatza, bare, fusta fatza si bordul...as vrea sa ii pun tot modelele care sunt pe ea acum dar habar nu am de unde sa le iau...si m-ar mai interesa si niste jante dragutzele dak ma pot exprima asa....nu le am cu bmw-ul prea atre pe piese pt ca eu mai am doar o dacie 1300 din '73 cu care mi-am facut cat de cat de cap si pe care as vrea sa o pastrez sa o fac tzeava insa nu prea am bani...pb e ca nu mi s-a oferit nimic interesant pe ea ca sa ma determine sa o dau: masina are 160k de km reali, motor frantzuzesc, cutie in 4 trepte si arata destul de bine....rugina are 2 locuri mai nasoale( la aripi unde se imbina cu pragul pe partea stanga) in rest numai chestii de suprafatza ce se duc din smirghel...in rest mare parte piese originale....voi ce ati face ati da-o?....va multumesc anticipat si astept raspunsurile, parerile si sfaturile intrucat sunteti mai in masura sa apreciati bine situatia....salutare

Chucky bmw 07-07-07 21:29

salut ma baeti am si io o nedumerire si poate ma ajutati voi am cumparat o cutie de urs in 5 trepte si io am un motor de 1.6 carburatie 4 trepte si am degand sa montez cutia aia de urs credeti ca daca o pun masina o sa fie mai puturoasa???:?:

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning