![]() |
Re: Sibiu
Ne vedem,ne vedem.La 7 la Transilvania e foarte bine.Si putem schimba locatia pentru urmatoarele intalniri.Am vazut eu o parcare frumoasa unde nu cred ca ne "deranjeaza" nimeni,poate nici "discoteca ambulanta"
|
daca pot ajung si eu...dar nu pra cred....am de invatat,marti plec in bv la restante...am 39 credite..si imi tre 40 sa raman la buget....dar incerc sa "mint" timpul
|
ok . cine poate veni ne auzim la transilvania:D
|
sa vedem poate vin si eu asa putin ca si eu am restante de dat saptamana viitoare :sad:
|
frumoasa chestie .....trebuie repetata:D
|
da da...
a fost ok sa speram ca nu va fii ultima intalnire. |
avand in vedere ca am ajuns numa pe la 1 jumate acasa ,zic ca a fost bine:D
|
bravo bravo! :-)
stati sa scap si eu de restante si apoi nu mai plec asa devreme acasa! numai bine! ;) |
Repetam ce naiba.Sa fim mai multi data viitoare.Eventual ne gasim alt loc de intalnire.
Bass-ule,in parcare la teatru e chiar OK |
e fain ca acolo putem face si discoteca ambulanta si ne cred ca are cine sa se ia de noi:D
data viitoare tre sa vina si dani cu trabi:D si poate vine si roby cu ursu lui:D ca deh...incet incet ne adunam si noi sa facem ceva:D axxro, ascoman voi nu ne onorati cu prezenta?:D |
trebe sa se mai inscrie si inca cineva...numa sa termine si el cu restantele :D
|
Pai da,daca-si ia si Octavia 1.8T are si cu ce Paul...
Bass-ule,iar te-am zarit pe langa Univers'All :D |
am fost la un prieten cu niste probleme si apoi pe mishu caftangiu:D
cum e cu restantele .....le-ati luat?:D |
sa speram ca da...:-)
oricum am mai vazut ceva mashinute frumoase prin cluj...un audi s3,un passat b4 vr 6 dinastea....:D |
mda....si la noi incet incet isi fac baietii masinile:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning