![]() |
Re: Machetele mele - DoYaSeeMe
Superbe toate ! O mica rectificare... E28 tau este versiunea M535i... fiind putin diferit de E28 M5. Cat despre E60 M5, o macheta reusita pe care o am si eu insa in alta nuanta... si pe aceasta cale iti doresc la cat mai multe Kyosho-uri...
|
Extraordinare amundoua BMW-urile:shock::shock:.La mai multe:D8)
|
Multumesc de aprecieri:)
|
Chevrolet Corvette 1963 - 1:18 AutoArt
27 Attachment(s)
Urmeaza o masinuta primita cadou de la prietena mea :D. Macheta e draguta, las pozele sa vorbeasca de la sine.
CHEVROLET CORVETTE 1963 - 1:18 AUTOART LIMITED EDITION 6000 |
superba macheta, imi plac mult detaliile:)
|
e vis macheta asta
cred ca a costat enorm |
BMW M3 E46 - 1:18 Kyosho
20 Attachment(s)
Iar acum, un model destul de rar si foarte cautat, pentru ca e o macheta cu detalii excelente pentru varsta ei:
BMW M3 E46 - 1:18 KYOSHO |
O macheta extraordinara, intr-o culoarea foarte potrivita. Dupa pozele astea, tocmai a intrat in top 3 wish list :)
|
Super realizare! Chiar ca e in top de wishlist la orice colectionar :-D
|
Corvette-ul e de vis, acum l-am vazut! ii laud parghiile capotei, interiorul, farurile, insa ii critic capacul acoperisului, ale carui brate de deschidere - sa le numesc asa - sunt prea groase, banale, parca ar fi Maisto :(
|
Īntradevăr ai intrat īn posesia unei machete superbe ! Felicitări :D
|
Astea sunt niste vise fff frumoase!!!!
Felicitari pentru achizitie!!! |
Superb Corvette-le !
Am si eu M3, in varianta CSL, dar acum l-as vrea si pe asta... |
Imi permit sa iti sugerez sa incerci sa ne spui cateva lucruri despre machetele pe care le prezinti. Pozele oricat de bune ar fi te fac sa pierzi unele detalii, daca nu sunt surprinse strict. Corvette-ul merita cateva cuvinte despre finisarile si detaliile pe care le are, uneori pot fi ajutatoare pentru ceilalti.
|
Asa este, model collector, pozele nu pot surprinde totul, insa nu prea am timp sa fac prezentari asa cum mi-as dori (cum sunt facute pe miniauto, de exemplu). Cand am putin timp la dispozitie, prefer sa fotografiez machetele ramase neprezentate.
Corvette e realizat la standardele obisnuite AutoArt, motorul e reusit,interiorul e bine realizat, totul se inchide cum trebuie, lipseste softtop-ul sau un sistem de parghii cum are mazda mx5 de pilda. Macheta e primita cadou, nu cunosc pretul ei, imi place si as lua si varianta coupe (poate chiar versiunea GMP, ce urmeaza sa fie lansata). Macheta lui BMW M3 e foarte bine facuta, are greutate, detalii, e frumos lucrata, doar rotile au jantele cam mici iar cauciucurile au profilul prea evidentiat. Oricum, a primit (cel putin temporar) un set de CSL-uri de la un alt M3 de kyosho. Poze curand ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning