![]() |
Re: E 30 ix
astea sunt pt spate. nu? cat au costat?
|
da sunt pe spate..5,900.000lei..tre sa le schimb shi p alea p fatza k unu e praf..dar mai inkolo..
|
Daca tot refaci capota sa scoti chitu din locul siglei si sa incarci spatiul gol cu sudura,sau poate vrei sa pui o sigla de bmw dar in loc de albastru sa imite carbonul(s-ar potrivi cu elementele de carbon care urmeaza sa le pui).Din cate am auzit vopseaua mata e ilegala,nu reflecta nimic noaptea.
|
1.pai e sudura akolo..nu e chit..am avut dar a sarit s-a crapat tot akolo la emblema shi cand am facut prizele in capota mi-am facut shi cercu ala....nu vreau sa-i pun,il las fara semn...
2.nu stiam k e ilegal negru mat..e poate nu fac figuri gabori..doar imi fac doar capota nu masina :-).. e o idee cu sigla cu carbon..dar nu imi mai fac nimik cu carbon:-(..vreau sa imi aranjez putin interioru...scaune,bord,...mai multe..oricum ms pt k ai postat shi pt sfat. |
nu e ilegala culoarea mata.
iti trece in talon negru, si gata. o culoare devine mata dupa 3-4-5ani...chiar daca a fost stralucitoare...si atunci ce te faci?ai o culoare ilegala? no way! negru mat...ca un grund...hmmm.....nice colour, e ceva mai speciala...desi e simpla |
vreau si eu idei sau propuneri pt. interior, eventual poze cu ursuleti facuti Multumesc !
|
interiorul din carbon.. bordul si cu scaunele asemanator ursuletzului violet.. (parerea mea)
|
5 Attachment(s)
ceva poze....
|
da-mi un pm....cu id de mess si vb mai multe...si iti mai dau poze....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze de la vopsitorie...trebuie sa-i fak capota repede k vine bimmerfest :-P...tre sa-i schimb shi luneta p spate k are o folie urata ...
|
mai ideeile sunt bune. dar itzi zic eu ca vara te coci sub cur. te uzi la cur la un drum lung. itzi zic eu.
|
Quote:
|
nu e vb de folie. e vb de material. e vb ca vara cand e cam cald si mergi la drumuri lungi. despre asta vb. stai nemiscat pe scaun.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning