![]() |
Re: / schimb Mazda 323F
valabil si tot 2000 euro
|
valabil,accept schimburi!!!!
|
anunt valabil...mazda a primit azi capete de planetara noi noutze.
|
valabil
|
valabil!!!!!!
|
lavabil
|
inca de vanzare
|
valabil accept schimburi numai cu masini inmatriculate sau cu taxa maxim 500euro
|
ce zici de golfu meu>?
|
da.ma intereseaza.da-mi un pm cu mai multe detalii si eventual un nr de tel sa te contactez
|
valabil in continuare.accept si schimburi
|
5 Attachment(s)
Te interesează aşa ceva? motor 1.2 8v adusă din Germania,120oookm,consum mic,geamuri electrice,airbag sofer..
|
Maşina a fost adusă recent din D a fost a unei tipe,eu sunt unic proprietar în Ro,120.oookmReali,maşina nu are Servodirecţie dar merge super uşor!Motor de 1.2 8v consum redus 6% în oraş !Dacă vrei să vorbim mai multe te aştept pe [email protected] !
|
scuze ca raspund asa tarziu,deocamdata nu ma intereseaza masina ta deoarece mi se pare cam mica.spor la vanzare si daca ma razgandesc te anunt,in cazul in care mai este valabila oferta.
Deci mazda inca este deschisa la oferte atat la cash cat si la schimburi. Ma intereseaza in mod deosebit cash si se discuta la fata locului pretul de 2000euro.Masina are toate taxele la zi. La schimburi ma intereseaza in principal masinile cu 4 usi,dar nu refuz nici masinile mai speciale in 2 usi.Va rog nu deranjati cu masini supraevaluate (ex: g3 `93 servo+trapa 3000euro). |
valabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning