Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/157189-masina-mea-opel-astra-ot-04-fac.html)

PoToS 26-01-10 18:59

Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D

Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 3018051)
Bine punctat !

Dar am impresia ca " baiatu' " nu o sa te asculte, asta e.... n-ai ce face....

trebuie sa ma asculte si sper sa o faca..daca face ceea ce am scris mai sus ar iesii o masina frumoasa..
eu am un opel astra..vezi poza de la avatar..nu semnatura..si stiu ce vb.. era un simplu 1.6 vechi 92

h0rm0n 26-01-10 19:05

ti-am vazut masina... frumoasa !

ideea ca majoritatea au zis... ba de scrisul "tunning", ba de alte chestii...
dar omu a dat dovada ca ceea ce face el, ii place, indiferent daca e de bun gust sau nu ! (ai aici si concluzia, "n-ai ce face")

noi degeaba stam la discutii, ca noi, se pare, ca avem aceleasi gusturi...

Yonutzzz 26-01-10 19:43

Fratilor,eu am mentionat ceva mai sus... "Proiectele" pe care le am eu in cap sunt diverse...deocamdata timpul urat de afar nu imi permite mai nimic,iar finantarea a inceput sa "scartie"adica ...criza dom'le:)in fine...EU VA MULTUMESC PENTRU SINCERITATE,PENTRU SFATURI si ii multumesc lui PoToS pentru sprijinul pe care mi-l va acorda:)adica veti vedea...concluzia care este:MAI ESTE MULT LA MASINA DE MUNCA...si se vor schimba si se vor aduce multe modificari..CARE,CE SI CUM doar eu stiu;)tot ce fac postez aici si iau in calcul parerile voastre dar si ale mele...:)

PoToS 26-01-10 21:01

pai sper sa tii cont de parerile noastre pt ca noi iti vrem binele, aici toti suntem prieteni, ne ajutam ca din 1000 de pareri sa iasa una si buna si eu am incredere ca va iesii bine, trebuie doar sa vrei sa tii cont de alte pareri, nu doar sa le auzi, dar cum spuneam, sper sa fie bine.
E pacat sa strici ceva sau sa faci teste apoi sa vezi ca nu e bine pentru ca poate costa mai mult decat crezi o mica reparatie de la un test eronat..gandestii de 10 ori , faci odata.

Yonutzzz 26-01-10 23:52

Ok...:)vom vedea ce va iesii...sper sa iasa ceva frumos...

Radu_print 27-01-10 08:15

suntem convinsi ca o sa iasa, ca vad ca de ambitie nu duci lipsa deloc :)
restul se rezolva ;)

PoToS 27-01-10 12:20

ambitie ca ambitie dar trebuie si banii cheltuiti cu folos si sa nu faca greselile pe care le-au facut altii...

Yonutzzz 27-01-10 17:42

Quote:

Originally Posted by Radu_print (Post 3019640)
suntem convinsi ca o sa iasa, ca vad ca de ambitie nu duci lipsa deloc :)
restul se rezolva ;)

:)ambitie in proportie de 99%majoritatea persoanelor avem...acum depinde de mai multi factori:):D
va iesi..sigur va fi ceva frumos:P

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 3020301)
ambitie ca ambitie dar trebuie si banii cheltuiti cu folos si sa nu faca greselile pe care le-au facut altii...

de asta am realizat si acest topic...multumesc inca o data pentru tot sprijinul acordat!

=Virus= 27-01-10 21:18

@Yonutzzz: incearca sa tii masina nu neaparat simpla cat originala ca aspect. Multa lumea o sa aprecieze asta.

@PoToS: ma ajuti si pe mine cu o parere? ca nu-s convins de niste treburi la masina.

PoToS 28-01-10 08:27

da boss..facem facem..rezovlam:)

scuze de offtopic:D

Yonutzzz 04-02-10 17:37

3 Attachment(s)
Masina a primit intre timp plasma bord +inele cromate bord..poze mai jos...in perioada ce urmeaza ma voi ocupa de exterior..:D..astept parerile voastre;)

GJ 64 GAB 04-02-10 18:42

Superbe plasmele... Cat te-au costat?...

Yonutzzz 04-02-10 20:04

nu au costat mult avand in vedere ca abiea am gasit...la un pret rentabil...pot sa zic aproape de 2 mil...:D...daca e iti dau adresa de unde poti lua si tu....;)

GJ 64 GAB 04-02-10 20:27

Ma gandeam ca ai luat-o de pe forum! Ca am vazut la 160 lei!

h0rm0n 04-02-10 20:46

poza cu plasma ON, nu ai?

All times are GMT +2. The time now is 21:16.

- Copyright 2026 4Tuning