Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - O Pisica EMO style !!! :)) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/157120-e36-pisica-emo-style.html)

Marian_nebunu 02-01-10 21:48

Re: E36 - O Pisica EMO style !!! :))

tunatule ia vezi ma,face si 2.0 al tau asa:D????

https://www.youtube.com/watch?v=u8gzp1k0lVs

da_joint 03-01-10 12:15

A disparut naspeta aia de capota in schimb a aparut emblema cu M pe portbagaj,da-o dreak jos cumetre...si nu-i mai rupe mufa asa ca dupa aia zici ca nici asta nu e fiabila.

madalin_m3 03-01-10 18:30

mama ce rupe 1.8 ala frate :D

madalin_m3 03-01-10 18:31

sa mor aici al meu 2.0 nu face nici macar jumate din ce face al tau

Marian_nebunu 04-01-10 08:05

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 2941817)
A disparut naspeta aia de capota in schimb a aparut emblema cu M pe portbagaj,da-o dreak jos cumetre...si nu-i mai rupe mufa asa ca dupa aia zici ca nici asta nu e fiabila.

nu a disparut nici capota frate,si nu a aparut nici o emblema :))) tu ejti nebun ;)

sau ai arso pe maria inainte sa te uiti la clipul de pe youtube:D:D:D

iar de rupt mufa:D asta nu se compara cu E46 (MASINA CU SENZORI)

macy 04-01-10 21:30

da interiorul este exact pe placul meu, un casetofon original al ei si este super OK, daca nu sunt indiscret cat a fost masina?

Bong 04-01-10 21:35

Frate...am si eu o intrebare, ca daca intreb pe cineva care vinde asa ceva sigur mananca rahat, si imi da niste cifre pe care nu le scot nici cu motoru' meu de 1.2

Ce consum ai?
Ce greutate are masina, si cat consuma urban\extraurba atat in regim sport cat si in regim relaxat, si daca nu cer prea mult, cat papa la o viteza constanta gen 120 km\h sau 100, asta daca ai stat de cand o ai sa ii determini consumul...

intrebarea este valabila si pt cine mai citeste topicul acesta, are o masina asemanatoare sau la fel si are un raspuns...

Marian_nebunu 04-01-10 21:42

Quote:

Originally Posted by Bong (Post 2946663)
Frate...am si eu o intrebare, ca daca intreb pe cineva care vinde asa ceva sigur mananca rahat, si imi da niste cifre pe care nu le scot nici cu motoru' meu de 1.2

Ce consum ai?
Ce greutate are masina, si cat consuma urban\extraurba atat in regim sport cat si in regim relaxat, si daca nu cer prea mult, cat papa la o viteza constanta gen 120 km\h sau 100, asta daca ai stat de cand o ai sa ii determini consumul...

intrebarea este valabila si pt cine mai citeste topicul acesta, are o masina asemanatoare sau la fel si are un raspuns...

uite am eu pisica 1.8 is,mai nou fara catalizator,are soft,consum afara la 120 imi consuma 6.5 % in oras,rupt gura12-14,mers normal 10-11 :D,greutatea masinii in carte este de 1240kg
nu am blocant,grupul este al masinii de fabrica 3.45...si cauciucuri pe 17 :D

macy 04-01-10 21:43

consuma cat vrea el frate, doar de aia e bmw

gelu_r 04-01-10 21:44

acelas consum il am si eu , identic , 318is chiar recomand pentru consum.

passatb4 04-01-10 22:23

mai nea nus cum ai scos u 6.5 in afara ca nici tico nu ia atat mai laso raq si la 120 ....poate 90 ca la mine sub 7 nu a scazut deloc hai ca in oras ai zis corect mers normal 11 mers sportiv ia si 14 ia si 15 ia si 13 depinde cat de sportiv e omu
ca si consum recomand si eu is ,da acum pe bune nui acelasi cuplu ca si 2.0 cu un consum mai mare

si apropo frumoasa rau culoare la pisicutza ta.......... verdele ala e criminal :) mai ales cu un polis

georgis74 05-01-10 07:14

salut ...Madalin sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de calatorii placute si lipsite de evenimente rutiere neplacute ...in privinta km nu ar trebui sa iti faci probleme in germania sunt masini de 2 ani cu peste 100.000 de km ,daca ar fi facut parte din classa limo si aveai indoieli sa nu fi fost taxi te intelegeam , ca si defecte- daca iti iei in calcul anul de fabricatie te poti astepta la orice important este cum vei circula tu cu masina este un 320 vanos (in cazul in care este dupa ian 1994 ) si poti schimba fara probleme treptele in 6500 ...7000 rot/min .,consumul de carte este de 12,9 in oras deci vei sari cu siguranta de 14 (poate un consum mai mic daca te plimbi noaptea dupa 02.00 cand traficul este linistit ) iar afara cu 120...150 intre 7,5 si 8 ...acorda o atentie deosebita franelor este mai important cum te opresti de la 250 km/h decat cum ajungi acolo .....LA MULTI ANY si sa auzim de bine

Bong 05-01-10 15:06

Quote:

Originally Posted by macy (Post 2946695)
consuma cat vrea el frate, doar de aia e bmw

prietene, imi pare sincer bine pt tine ca ai destui bani incat sa nu te uiti la consum. eu, cu gandul de a achizitiona o pisica 2.0 sau urs\pisica 1.8 is ma uit putin si la consum....ca la o masina de 2000-3000 de euro nu imi convine sa bag 5-6 milioane pe luna in rezervor, in conditiile in care eu fac aprox. 1000 km pe luna, doar scoala-casa +plimbat prin bucuresti.

Marian, multumesc pentru detalii, totusi daca are si Madalin niste cifre le astept cu interes. si totusi, 6.5 imi vine si mie umpic greu sa cred. suzuki splash-ul meu la 1.2 motor si 1065 kg consuma 5.3 la 120 km\h. pentru un litru in plus... imi convine diferenta de putere...:)) de 54 cp in plus....si pe oras scot 8.5-9, la cum merg eu...

Madalin, imi pare rau ca ti-am incarcat topic-ul aiurea. chiar ai avut noroc de un exemplar frumos, daca e cum zici tu si la partea tehnica tot. i-ar sta al dracu de bine cred asa de inceput cu o turbina mica...nu ceva pretentios... eventual ceva imprumutat de pe o surata diesel de 2.5 cred ca ar merge de minune...si i-ar da ceva cai frumosh...ca internele stock din cate am inteles suporta lejer o presiune considerabila daca nu sunt prea uzate...
Asta e ideea mea. tu vrei sa ataci partea tehnica?

madalin_m3 06-01-10 16:18

multumesc pentru urari georgis74....poate ne combinam la oglinzile alea daca nu le-ai dat inca......iar despre parte cu consumul nu prea stiu ce sa zik ca nu am stat sa calculez ....adevarul este ca imi cam rupe benzina :D ....iar afara cand am ieshit am facut 300 de km cu 30 de litri...deci....tot mult papa shi afara....dar tot o iubesc:X

Marian_nebunu 06-01-10 16:54

Quote:

Originally Posted by madalin_m3 (Post 2951695)
multumesc pentru urari georgis74....poate ne combinam la oglinzile alea daca nu le-ai dat inca......iar despre parte cu consumul nu prea stiu ce sa zik ca nu am stat sa calculez ....adevarul este ca imi cam rupe benzina :D ....iar afara cand am ieshit am facut 300 de km cu 30 de litri...deci....tot mult papa shi afara....dar tot o iubesc:X

eu cu masina am mers cu 8 litri 74 de km :D:D:D in Bucuresti si alergata si mers usor:D si frig afara...chiar nu ma pot plange de consum :D stau bine d tot la acest capitol :D

All times are GMT +2. The time now is 07:05.

- Copyright 2026 4Tuning