![]() |
Re: Masina mea ! Espero 1.5 GLX
Depinde cu cat il iei! daca dai mai mult de 500 euro pe el nu se merita!
|
Quote:
|
Eu zic sa o iei, mai ales daca o scoti si mai ieftin, la un 400 sa zicem. Si poti lua multe de pe ea, o faci tipla pe a ta :D . Si mai vinzi din piese, sa iti mai recuperezi din investitie :P .
|
450 in germania??? daca da nu se merita, mai mult de 500 nu merita adus acas! Si... fi atent daca iei un espero sa aibe bara din fata impecabila, pentru ca se gaseste foarte greu si e scumpa! bafta!
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu prea stiu cat o sa dau , dar daca e pe asa , atunci o fac tipla pe a mea, si apoi vand piesele ca sa imi rezolv si motorul la a mea , sau mai e varianta urmatoare: Am gasit un espero de 1.8 visiniu parasit intro scoala , numai tin minte ce scoala, parea nemiscat de acolo de ani de zile , imnmatriculat tot , am sa intreb ce si cum si o vand pe a mea , si piesele de pe aia din germ pot sa le pun pe asta , ca imi doresc si eu un espero de 1.8 :X
|
Vise sunt multe.... si eu as vrea multe... inclusiv un 1,8 T :)
|
Da asa e , vise sunt multe , dar o sa fie la mn visul indeplinit sper si cred eu si sper ca si la tine la fel :)
|
1 Attachment(s)
Ce spuneti ar fii frumos sa o fac asa? Ar merita? eu zic ca o sa fie destul de ieftin , oricum masina nu o sa mai stea mult in posesia mea :)
|
Da dar sa vopsesti si manerele si bandourile de pe bari... Practic nu mai lasi nimik negru! doar geamurile :X
|
Da am uitat sa specific ca o sa fac si asta , nu ma pricep asa de mult in photoshop incat sa fac si alea albe si sa para ca sunt reale nu facute in paint, cam asta ar fii ce o sa fac la al meu espero , dar asta mai inspre vara , o sa mananc salam cu paine pana la vara si o sa fie gata in vara :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Seamana leit cu masina lui ing3r.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning