![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
------------------ Pentru astazi am una din masinile mele preferate din randul lowriderelor, Impala :-D, doua la fel si una mai diferita . Hot Wheels 1/64 29.Chevrolet Impala '65 30.Chevrolet Impala '62 (pe el scrie doar '62 Chevy , daca cineva crede ca nu e impala sa imi zica) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sper sa nu supar pe nimeni dar facand curat azi am gasit cutia de la Viperul Rosu 1/24 si am gasit ceva extrem de interesant pe cutie , nu zic ce dar sper sa observe cineva ;-) e o mica scapare a celor de la Bburago |
TR huh?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Am promis ca arat o mica colectie de Chevy Camaro si acum trebuie sa ma tin de cuvant, o singura mentiune am , in total sunt 6 dar 2 sunt mai noi restu pana in '70. Azi am sa pun doua care sunt la fel ca sa fie tot cate 2 , si o poza de grup cu toate 6.
Hot Wheels 1/64 31.Chevrolet Camaro '69 32.Chevrolet Camaro '69 |
Misto! Si eu am tot 6. Totusi imi place mai mult Mustang...
In leg. cu BBurago si greseala: Dupa ce ca fac machete de duzina cu calitate indoielnica mai si gresesc ca niste copii. Mi-e "mila" de ei. |
8 Attachment(s)
Quote:
Azi continuam cu Camaro Hot Wheels 1/64 33.Chevrolet Camaro '67 34.Chevrolet Camaro '69 (hardtop) |
9 Attachment(s)
Sarbatori fericite tuturor! Numa bine si sanatace la toata lumea! ;)
Azi asa festiv in ajun inchei seria de Camaro cu cela mai noi. Hot Wheels 1/64 35.Chevrolet Camaro Concept Convertible 36.Chevrolet Camaro Concept |
Arata super Camaro-urile ultimele prezentate! :D Au ceva astia de la HotWheels cu muscle-urile (si moderne si clasice) de le fac asa frumoase...Bafta in continuare, Craciun fericit! si sa ai sub brad cat mai multe cadouri:D
|
10 Attachment(s)
Astazi m-am gandit sa mai schimb un pic lucrurile si sa iau o pauza de la Muscle Cars. Am sa va arat mini colectia de Hotrods si Ratrods, unele mai machete altele mai fantezie. In total sunt 10 , unele sunt luate individual , altele din 10-pack sau 5-pack. Mai tin sa mentionez ca una , desi e pura fantezie, e speciala, are un paintjob unic pentru setul de 10 din care a venit (cel putin asa scria pe cutie;) ). Pentru azi poza de grup si doua Ford-uri mai batrane.
Hot Wheels 1/64 37.Ford Delivery '32 38.T-bucket™ (e un Model T facut hotrod :-D) |
ce fain este fordul:D...defapt nu numai fordul,ci toate machetele tale:D
|
am si eu un hot rod ,ceva ford ,portocaliu ,parca majorette ,te intereseaza?
|
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
Hot Wheels 1/64
39.Ford '32 40.Ford Vicky '32 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning